Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Eberhard & Co Les Quantiemes - fullkalender med månfas, 7000:- el bud

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Singular, 4 oktober 2015.

 1. Singular
  Trådstartare

  Singular Företag Forumsponsor

  Inlägg:
  2.188
  Dags för en av de alldeles för många klockorna att lämna; en trippelkalender från Eberhard & Co. Om du inte är bekant med märket rekommenderas ett besök på tillverkarens hemsida eller att kolla in den här och den här tråden där två medlemmar lägger ut texten

  Klockan är en Eberhard & Co Les Quantiemes; 33-34 mm bred och 10 mm tjock boett med breguetigt räfflade sidor och tryckbaksida, allt i vermeil (alltså guld på silver, som ex Cartier). Boetten är i gott skick utan genomnötning och med en vacker guldpatina.

  Verket är på ETA 2892-bas (så inga konstigheter med service) med trippelkalender-/månfasmodul på italienska, allting utmärkt fungerande de alldeles för få gånger jag burit den - har nog bara burit den ett halvdussin gånger (har ju en Eberhard-kalender till...), en dag i taget. Jag har ingen servicehistorik och ger därmed inga garantier - säger som jänkarna; "sets, winds, runs". Kommer på strutspräglat band med originalspänne.

  Priset - 7000:- rekat? Alla bud beaktas. Jag och klockan finns i Göteborg och tar gärna en F2F-deal kvällstid. Naturligtvis full retur om objektet ej är som beskrivet.
  DSC_0038.jpg
  DSC_0036.jpg
  DSC_0035.jpg DSC_0029.jpg DSC_0038.jpg DSC_0025.jpg DSC_0027.jpg DSC_0012.jpg
   
  Senast ändrad: 5 oktober 2015
  TLalle, Whedda, andredias95 och 18 andra gillar detta.
Sjöö Sandström