Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes/Bytes Eberhard "Replica" - fullkalender med kronograf och månfas

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Singular, 23 mars 2016.

 1. Singular
  Trådstartare

  Singular Företag Forumsponsor

  Inlägg:
  2.188
  Dags för en av de alldeles för många klockorna att lämna; en extraallt-stjärna från Eberhard & Co. Om du inte är bekant med det här doldismärket rekommenderas ett besök på tillverkarens hemsida eller att kolla in den här och den här tråden där två medlemmar lägger ut texten!

  Klockan är en Eberhard "Replica" (namnet är väl inte så lyckat, men det är en fullständigt lysande klocka) från 2000 som är nyutgåva av en trettiotalsmodell för italienska flottan. Bärs lagom mulligt med relativt stor boett (men inte tjock som kusiner med 7751) och smal bandbredd, fantastiskt vacker boettform och inte minst en otroligt vacker tavla (porslin?) med trefärgat tryck. Supervacker klassisk kronografdesign!

  38x13mm (med det välvda plexit) boett i vermeil (guld på sterlingsilver), 16mm bandbredd, dubbelbaksida (officer/hunter, ograverad).
  Valjoux 7761-verk dvs 7750-baserad (så inga konstigheter alls med service) manuell kronograf med fullkalender, 24h-visning och månfas.
  Kanonskick (använd färre gånger än jag har fingrar...), går bra och kommer komplett med inre (päron?)trä- och yttre papplåda, oanvänt originalband, burgundyfärgat äkta alligator från Camille Fournet (brandat Gucci!) med originalspännet och papper.

  Pris; 15000:- rekat. Alla bud och byten beaktas. Jag och klockan finns i Göteborg och tar gärna en F2F-deal kvällstid. Naturligtvis full retur om objektet ej är som beskrivet.

  DSC_0014.jpg DSC_0006.jpg DSC_0011.jpg DSC_0012.jpg DSC_0004.jpg DSC_0021.jpg DSC_0022.jpg DSC_0024.jpg DSC_0026.jpg
   
  tedlapidus, Per, Gummo och 21 andra gillar detta.
Sjöö Sandström