• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

evki - referenstråd

Hipshot

Omega
Köpte forumets finaste IWC på distans av @evki. Allt gick som en dans och klockan motsvarade på pricken beskrivningen. Bra säljare och lätt att ha att göra med!
 
Senast ändrad:

bbits

Ordförande i KS Platina Club
Pledge Member
2-Faktor
Köpte en Tank av @evki. Snabbt, smidigt, bra kommunikation, välförpackat paket osv. Precis så enkelt och bra som man vill att det skall vara. 100%GG.
 

iologen

Omega
Köpte en IWC av @evki på distans. Evki har, i mitt tycke, en riktig vass smak när det gäller klockor och fotografering (och säkert många andra saker också)! Trevlig och snabb kommunikation. Skickade klockan som var väl paketerat samma dag betalningen kom honom till handa. Goodguy!
 

Pekkaa

Breitling
Har gjort affär f2f med @evki
En mycket bra upplevelse! Seriös, kunnig och ett allt igenom trevligt möte. Gör gärna fler affärer.
100% positiv
 

Esquared

Cartier
Köpte en bättre pjäs av herrn och det hela gick smidigt och bra - i tillägg har karln ett autistiskt öga för detaljer vilket gjorde att paketeringen fullt stötsäkert anlände i ett mycket föredömligt skick!
 

Sveparn

Panerai
2-Faktor
Köpt på distans av @evki. Mycket nöjd med skick på klockan och hur affären flöt på. Trevligt bemötande och lösningsorienterat rakt igenom för att få klockan från en sida landet till andra. Gör gärna affär igen med denne herre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 

Lyckokaka

Cartier
2-Faktor
Träffade @evki för en f2f affär. Supertrevlig pratstund och smidig ha att göra med både före, under och efter affär. Rekommenderas utan tvekan!
 

Amisuh

Omega
Köpt en santos på distans av Evki. Supertrevligt bemötande, tog sig tid och svarade på alla frågor. Exemplariskt förpackat och hela affären var riktigt smidig.
Rekommenderar denna säljare!
 

gurki

Omega
2-Faktor
Gjorde en snabb och smidig bytesaffär med @evki. Stor +rep för både väldigt trevligt bemötande och en affär utan några som helst konstigheter. Rekommenderas starkt! 🙂
 
Topp