Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Fantastisk Tissot hammarautomat/"bumper", guld 14k, från ca 1946!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 31 januari 2015.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.888
  Från:
  Sthlm
  Nu är det dags att släppa iväg en riktig vintagepärla ur samlingen, som jag förmodligen kommer ångra... men what a f**k, nu kör vi!

  Byter gärna till mig ett insert till Rolex/Tudor plexi submariner, och/eller ett 18 mm medelbrunt vintageaktigt läder/ammo-läder/bund-strap eller liknande, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även lite andra sköna klockor till salu här...

  http://www.klocksnack.se/threads/sista-chansen-31-12-nitella-med-fin-zontavla-seiko-dx-day-date-venus-”fanta”-diver.33467/

  Och även ett gäng Tropicband mm, till salu här...

  https://klocksnack.se/threads/uppdaterad-8-12-med-4-st-äkta-tropics-längst-ner-stor-bandrensning.31419/


  Säljer nu detta underbara ur. Tissot automatic i 14k guld, från 1946. Ger en rätt ovanlig, och mysig känsla att bära IMHO! Kanske något för den riktiga hardcore klocknörden :) Mycket fint vintageskick överlag, utan större skavanker på plexi eller boett! Hammarautomaten/"bumpern" (En vidareutveckling av cal 28, men med incabloc, förmodligen 28-1, enligt mina efterforskningar.) fungerar fint och håller tiden otroligt bra, inom +-3 s/dygn! Kronan känns mycket fin både i uppdraget och visarinställningen, och den tickar igång direkt efter några drag eller lättare skakingar. Härlig patina här och där, och boetten är i väldigt fint skick för sin ålder IMHO. Kommer på det svarta lädret (Se nedersta bilden.) med det passande patinerade Tissotmärkta guldfärgade spännet! Medföljer även mitt inköpskvitto från Kaplans, för den som önskar. Ingen servicehistorik, och inga andra tillbehör! Finns lite fler bilder och info på sid 1 och 2 i denna "paketöppningstråd"... https://klocksnack.se/threads/har-slagit-på-stort-guldvarning.21021/

  Önskar 4 k + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockan finns i Stockholm. Priset går naturligtvis att diskuteras om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om klockan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Klockan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med rekad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  Svanis115, Hotshot, eriksson850 och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström