Laddar...
Nymans Ur 1851

Fråga om forumet

Diskussion i 'Diskussion' startad av Sond, 16 juni 2013.

 1. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Första inlägget här. Hittade sidan för några veckor sedan. Har sedan mer än 25 år hållt på med klockor. Mest lite äldre Omegor. Men även nyare klockor har sökt sig in i samlingen(och ut). För några år sedan var jag ganska aktiv under en period på TTT men olika omständigheter gjorde att det blev allt mindre av den aktiviteten.

  Nu ha jag fått lite klocksjuka igen. Upptäckte då detta forum. Tänkte höra lite om hur länge det funnits och vad som gör att ni är här och inte på TTT? Antar att en del är på båda? Noterar också att TTT verkar vara betydligt mindre eller mer passivt nu förtiden medan denna sida sjuder av aktivitet. Stämmer det med er bild?
   
 2. vaniljglass

  vaniljglass Nisse på lagret

  Inlägg:
  9.609
  Från:
  Göteborg
  Jag är på båda, men skriver i stort sett bara här.

  Sjukt dålig, och tråkig aktivitet på TTT. Allt är ett snäpp bättre här tack vare daviden. Gilla-funktionen, notis-funktionen etc. förhöjer upplevelsen.
  TTT har dock en starkare köp&sälj sida enligt mig. Lär väl förändras med tiden antar jag.
   
  Fabian, urinvånaren, gruby och 2 andra gillar detta.
 3. Denke

  Denke Admin Admin

  Inlägg:
  7.795
  Från:
  Stockholm
  :)

  Forumet startades av mig, daviden och Spencer66 i september förra året. Vi startade forumet för att vi tyckte det behövdes ett fräscht, modernt, svenskt (nordiskt) klockforum med plats för alla. Konstigare än så var det inte. Sen kan vi bara konstatera att det har gått väldigt bra, att folk gillar att hänga här och att det har utvecklats till ett riktigt bra forum tack vare aktiva medlemmar i en skön blandning av gamla och nya rävar.

  Varmt välkommen hit!
   
  Målarn och daviden gillar detta.
 4. daviden

  daviden Admin Admin

  Inlägg:
  9.441
  Från:
  Malmö
  I kort tröttnade jag på att TTT aldrig uppgraderade till en modern forummjukvara. Så många medlemmar med samma brinnande intresse förtjänar en bättre plats att mötas på.

  Söndagen den 2e september 2012 registrerade jag domän och konfigurerade mjukvara. Dagen efter öppnades sidan publikt för alla att se och registrera sig på.

  Välkommen in i värmen. :)

  EDIT
  Vad Denke nyss skrev... :p
   
  urinvånaren gillar detta.
 5. fredrikb

  fredrikb Y-Wing pilot

  Inlägg:
  510
  Jösses, galet snabb utveckling sedan dess. Bra jobbat.
   
  daviden gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield