Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad FS: Aquastar 63 Vintage Diver

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Donkii, 29 september 2014.

 1. Donkii
  Trådstartare

  Donkii Boushh

  Inlägg:
  10.709
  Från:
  Östersund
  Söker du något lite udda och kanske i ovanligt bra skick för sin ålder så har du hittat rätt.
  All den nördiga infon finns att läsa i min tråd på forumets skönaste del, vintage delen, där finns det lite läsning om verket från A. Shild osv osv https://klocksnack.se/threads/nyinkommen-dykare-aquastar.28133/

  Klockan är grym, tidshållningen är inte klockad så någon exakt vetenskap har jag inte att presentera men klockan har jag aldrig behövt ställa om så länge den suttit på handleden eller att kraften sinat. Dock skulle jag nog rekommendera att ge verket en översyn då det förmodligen inte gjorts på många år trots att klockan håller tiden väl. Som med de flesta vintage dinkor helt enkelt.

  Skicket när det kommer till boett, urtavla osv är grymt. Finns fortf. lite creme kvar i visarna och på bezeln men tavlan har slutat lysa sedan länge. Allt med klockan är original förutom bandet då, klockan levereras med ett 18mm vintage tropic, the real deal. Saknar just nu bild på det bandet men ska uppdatera med det så fort som möjligt.

  Hur som helst, en klocka som inte finns hos någon annan på forumet, en klocka som ingen av dina vänner kommer sprattlandes med och framförallt en klocka som ytterst få om ens någon i din umgängeskrets ens sett eller hört talas om tidigare. Så för att undvika pinsamheter med likadana klockor i kompisgänget kostar det dig fjuttiga 3,500kr och då bjuder jag på frakten hem till brevlådan.

  Returnera får du göra så mycket du vill men då inom 48h eller innan jag spenderat dina pengar på annat ;)

  Bilder...

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG][​IMG]
   
  Moorflax, Gummo, Grafton och 7 andra gillar detta.
Sjöö Sandström