Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad *Fyndbump30/5* 1(2) fina vintagekronografer säljes eller bytes mot grym vintagedykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 25 maj 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Stig Helmers Mamma

  Inlägg:
  11.129
  Från:
  Sthlm
  Skynda fynda!!!

  Cityn SÅLD!

  Släpper nu iväg 2 fina vintagekronografer. Kommer säkert ångra detta lite, men nu kör vi, så passa på!

  Byter gärna till mig ett schysst nyckelband, och/eller 19 mm svart racingläder, och/eller 20 mm ljust camonato (svart-grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även en väldigt cool sommarvintagedykare till salu här... https://klocksnack.se/threads/cool-gul-sommarvintagedykare-city-professional-quartz.55891/

  Samt ett riktigt schysst insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Båda kronograferna nollar väl någon 1/10 sekund åt hö, men absolut inget som stört mig, och annars funkar allt som det ska, med fina kupade plexiglas i bra skick för sin ålder IMHO.
  [​IMG]
  [​IMG]

  I denna tråd finns lite mer bilder och info om denna underbara Eweco... https://klocksnack.se/threads/kronografer-från-senast-50-talet.31814/page-4#post-1313134 Skarp boett med fasningar intakta, gissningsvis opolerad, med ett fåtal märken, men inget som stör IMHO. Ingen servicehistorik, men går bra, och håller tiden inom ca +-7 s/dygn. "Göterborgslådan" som syns på en av bilderna i tråden ovan, ingår :)

  Önskar 4k head-only + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  SÅLD! Cityn mäter ca 38 mm exkl. krona rakt över, men bärs ganska lagom stort, pga boettformen och knapparna. 20 mm lugs. Vridringen vrids med lagom motstånd utan klick. Bär spår av användning främst på bezel och boett, med en urtavla och visare i kanonskick IMHO. Ingen servicehistorik, men bra amplitud på ca 300, och god tidshållning inom ca +-5 s/dygn.

  Önskar 2,5k head-only + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 10 augusti 2016
  JaTack, PJW, Erik1 och 4 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Squale