Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Glycine Combat Sub Golden Eye

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av lejake, 16 november 2014.

 1. lejake
  Trådstartare

  lejake Rebel soldier

  Inlägg:
  134
  Till salu: Glycine Combat Sub Golden Eye

  Vi testar så här istället: Grym toolig dinka som alla bör äga, eller bör ha ägt någon gång i sitt liv. Tålig men ändå stilren, passar utmärkt på äventyrssemestern men slinker gärna under manschetten utan att skämmas för sig.
  Uttagen i maj i år, använd hyfsat under sommaren och bortsett från en liten defekt böj på bandstiftet (som inte syns eller gör någon skillnad) samt lite ludd på bandet, så är den i riktigt fin skick.
  Allt följer förstås med, inklusive box och kvitto.

  Allt är inte guld som glimmar, men den här gör det! :)

  Oslagbart bra pris, vi säger nu 4000:- F2F i Sthlm, vilket får ses som ett kap. Retur förstås om ej i det skick som beskrivits.


  [​IMG]
  Till salu, en på KS frekvent förekommande klocka - Glycine Combat Sub Golden Eye.

  Lika bra att vara ärlig - den är grymt överskattad! Känns helt platt på handen och ger en väldigt endimensionell "look" på handleden. Ja den finns förmodligen hur mycket negativt som helst att säga om klockan, och för att göra det ännu värre så kan jag säga att bandet (som sitter öht väldigt oskönt på handleden) har luddat upp sig en del trots att klockan är uttagen av mig så sent som i maj i år. Even worse - ett bandstift har böjt sig (eventuella ekivoka liknelser undanbedes i tråden, se nedan bild..), vilket i och för sig inte påverkar klockan och bandbyte rent praktiskt.

  Nu när jag tänker efter så är det svårt att komma på något positivt, det skulle väl vara att den håller tiden bra. ;)

  Således, pris anpassat efter dessa tillkortakommanden och görs med fördel upp F2F i Stockholm. Är man inte nöjd med förväntat skick så kan man absolut lämna tillbaks den efter ök. Alla skall vara nöjda och glada.
  Vi säger 4200:- vilket jag tror är lägst utgångspris hittills på KS för guldögat. Full set, box, garanti. Slänger med natot på bild också. Egentligen är byten inte så intressanta nu, men har ni en dinka med både GMT+Chronograph så try me. :)

  (ber om ursäkt för kassa, halvdammiga bilder nedan. har medvetet dragit upp skärpan i photoshop så att den framstår som fulare än i verkligheten)

  wristshot.jpg combat1.jpg closeglycine.jpg
  bandstift.jpg
   

  Bifogade filer:

  Scaramanga, Mforce, Hotshot och 21 andra gillar detta.
Payson