Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Glycine Combat Sub in2watches LE

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av mosse, 1 november 2014.

 1. mosse
  Trådstartare

  mosse Rebel soldier

  Inlägg:
  198
  Från:
  Lund
  Hejsan!
  Känner att jag blir tvungen att avyttra min Glycine Combat Sub då den inte använts en sekund sedan min Tudor kom in. Detta är Limited Edition varianten som bara tillverkats i 50 exemplar. Klockan är Fullset och kommer med 3 original Glycine band (Läder, länk och använt gummi). Den är i bra skick, men sedvanliga hairlines/scratches hittas på clasp, länk, boett och även några små repor på vridningen (har försökt fånga dessa på de två sista bilderna men de är mycket svårfångade och inget jag har tänkt på vid användning).

  Klockan är nyruckad hos AD och håller tiden extremt bra (papper medföljer). Jag uppmätte -7s på en vecka när jag senast använde den för en månad sedan, men räkna med +-1-3 sek om dagen. Klockan är inhandlad i Januari 2013 så 2.5 månader garanti finns kvar på klockan.

  IMG_0273.jpg
  IMG_0274.jpg
  IMG_0275.JPG
  IMG_0276.JPG
  IMG_0277.JPG
  IMG_0278.JPG
  IMG_0279.jpg
  IMG_0282.jpg
  IMG_20140618_190459.jpg

  Begärt pris: 6.4k + valfri frakt eller f2f i Götet.
  Retur: Du har en dag på dig att syna klockan. Skulle något inte vara enligt min beskrivning/mina bilder så kan klockan returneras i samma skick som när jag skickade den. Köparen står för samtlig frakt. Ingen retur vid f2f.

  Mvh Måns
   

  Bifogade filer:

  Skrollan gillar detta.
Sjöö Sandström