Laddar...
Nymans Ur 1851

Hallmark of Geneva

Diskussion i 'Diskussion' startad av Mr_Jonas, 12 oktober 2014.

 1. Mr_Jonas
  Trådstartare

  Mr_Jonas X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.885
  Från:
  Göteborg
  StrawberryFields, Icaras, TomasBc och 1 annan gillar detta.
 2. Klockers

  Klockers Stormtrooper

  Inlägg:
  282
  Vad jag vet så är det väl bara Daniel Wellington som lyckats leva upp till alla kriterier med sina fantastiska skapelser
   
  jabla, Floduttern, Mattias79 och 3 andra gillar detta.
 3. Ministern

  Ministern Admin Admin

  Inlägg:
  19.003
  Detta är Uret.se:s presentation så det måste vara sant!

  Daniel Wellington har nämligen sett värdet i att kunden själv får ha inflytande över hur klockan kommer att se ut och då är det armbanden som har blivit den kreativa delen av Daniel Wellingtons klockor. Själva uret finns i två varianter, vackert roséguld eller härligt silver, men möjligheterna till olika klockor är enorma. Eftersom att armbanden är möjliga att byta ut så kommer du som kund att kunna anpassa klockan efter vilket tillfälle som helst. Det handlar om att vara precis som Daniel Wellington, att tänkta utanför ramarna och skapa något eget och unikt ur en produkt som är så välbekant. Med Daniel Wellington kommer du inte enbart ha möjlighet att forma din klocka efter tillfälle, det blir också ett sätt att tydligt visa vem du är och låta klockan berätta en historia om dig. Armbanden finns i olika material och utseenden, antingen i läder eller natoband, så variationsrikedomen kommer alltid vara en av Daniel Wellingtons absoluta fördelar på klockmarknaden.

  Daniel Wellington priser och rea
  Filip Tysander, grundaren av Daniel Wellington, träffade en mycket speciell man under sina resor runt jordklotet. Mannen ifråga hetta Daniel Wellington och det Filip blev så inspirerad av var hans förmåga att vara en typisk gentleman, samtidigt som han var avslappnad och härlig att umgås med. Det märktes inte minst på hans sätt att bära sin klocka. Herr Wellington hade nämligen en Rolex, som han bar i ett slitet och nött natoband. Kombinationen av de båda, det eleganta med det avslappnade, inspirerade Filip till att skapa sina egna klockor. Därför finns idag Daniel Wellington, företaget som namngavs efter denna mycket fascinerande engelsman.

  Daniel Wellingtons klockor kommer aldrig heller att vara speciellt dyra. Alla ligger kring 1 000 svenska kronor och det är egentligen inte klockan som är det intressanta i sig, det är armbanden som man kan kombinera ihop med klockan. På uret.se kommer du att hitta många olika varianter på armband, som skapar både herrklockor och damklockor på ett mycket smakfullt sätt, så här finns det helt klart någonting för alla. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna när det gäller klockor från Daniel Wellington.

  Vi på uret.se tycker dock att vi inte gör vårt jobb om inte vi fortsätter att försöka göra det så billigt som möjligt för dig som kund att köpa dig en ny klocka. Se därför till att hålla utkik efter den Daniel Wellington rea vi ibland rullar ut här på vår sida.
   
  Mforce, Klockers, wadbro och 3 andra gillar detta.
 4. eriksson850

  eriksson850 Jek Porkins

  Inlägg:
  11.244
  Från:
  烏普薩拉
  Patek brukade ha "sigillet" men har valt att gå ifrån det. De har istället utvecklat ett eget sigill som enligt de står för en högre standard. Troligtvis är det enbart på grund av att slippa betala avgifter och att vara beroende av någon extern part.
   
  Mr_Jonas gillar detta.
 5. Noami

  Noami Stormtrooper

  Inlägg:
  318
  Fick sjukdomar av att läsa det där. Fast det måste har varit jättekul att skriva det och veta att folk går på det.
   
  Wii, Klockers och Ministern gillar detta.
 6. Mr_Jonas
  Trådstartare

  Mr_Jonas X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.885
  Från:
  Göteborg
  Intressant, visste inte det. Läste precis en artikel om detta. Fattade som att dom frångick Geneva Seal pga att förmåga använde det samt att dom själva tyckte att deras klockor är bättre :)
  Det stod också som du nämnde att deras sigill har högre krav än Geneva
  [​IMG]
   
  eriksson850 gillar detta.
 7. Flat-Eric

  Flat-Eric Shmi Skywalker-Lars

  Inlägg:
  10.601
  Oj oj vad unikt att man kan byta band på sin klocka! Det har man aldrig kunna gjort innan nämligen, denna innovation torde vara värd Nobelpriset :D
   
  jabla och Ministern gillar detta.
 8. eriksson850

  eriksson850 Jek Porkins

  Inlägg:
  11.244
  Från:
  烏普薩拉

  Jo, de har tuffare krav. Men jag tror största anledningen är att nu när de har fått stämpeln som "den bästa klocktillverkaren", så vill de inte blandas ihop med Vacheron och annat löst folk... Man vill vara den enda på toppen.

  Hittade en till tråd i ämnet.

  https://klocksnack.se/threads/geneve-seal-och-patek-philipe.22446/#post-454179
   
  par och Mr_Jonas gillar detta.
 9. Aquaracer2

  Aquaracer2 Grodis

  Inlägg:
  10.641
  Från:
  Skärgården
  Corporate Storytelling är endast intressant om produkten är bra och det finns en reellt intressant historia bakom.
  Detta är bara dravel som försöker trolla bort det faktum att klockan är skräp.
   
Mårtenssons ur Brookfield