Laddar...
Erikson Urhandel
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Viktigt Information!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes - Tillbehör' startad av hook, 12 januari 2018.

 1. hook
  Trådstartare

  hook It´s a Jaaaaag Admin Owner Premium

  Inlägg:
  8.055
  Information
  Här säljer man armband, länkar, reservdelar, giveaways eller kanske den där boxen som bara skräpar i garderoben.

  Allmänt
  Handla till för handel med klockor och annat klockrelaterat. Icke klockrelaterade annonser är alltså inte tillåtna och kommer att plockas bort.


  Vem får annonsera?
  Handla är öppet för aktiva medlemmar på forumet. Att vara aktiv på forumet innebär att du deltagit i diskussionstrådarna med minst 20 poster (en trevlig start är att presenterat sig i presentationstråden) och varit medlem i 7 dagar. Denna kvalificering kan komma att bedömas individuellt.

  Observera att om du annonserar i egenskap av ett företag som bedriver affärsverksamhet så ska detta anges tydligt i annonsen.


  Riktlinjer för annonser
  1) Handel med varumärkesförfalskningar är förbjuden.
  2) Säljannonser skall innehålla ett pris, auktionsförfaranden är ej tillåtna.
  3) Bytesannonser skall innehålla ett bytesvärde.
  4) En annons får ej enbart innehålla en länk till annan annonsplats.
  5) En säljes-/bytesannons skall innehålla bilder på det aktuella objektet och en beskrivning av vad som säljs. Det går också att använda bilder på ett likadant objekt som du vill sälja eller byta för att påvisa hur objektet ser ut, men, det ska tydligt framgå vart bilden kommer från.
  6) En säljesannons ska innehålla en returpolicy där det framgår hur du som säljare hanterar returer (ex: "inga returer" eller "full retur om objektet ej är som beskrivet" etc).
  7) Det är tillåtet att posta tre (3) nya annonser per dygn eller att en gång per dygn bumpa tre av dina befintliga annonser.
  8) När ett objekt är sålt eller bytt ska detta anges i rubriken (använd gärna den förinställda tagen för detta).
  9) Lämna kvar priset på objektet och annonstext i annonsen även efter att objektet blivit sålt eller tillbakadraget. Det är en viktig framtida referens.
  10) Klocksnack som sajt tar inget ansvar för affärer som görs på forumet. Buy the seller, buy the buyer...


  Varumärkesförfalskningar
  En varumärkesförfalskning är ett objekt som olovligen gör intrång på ett varumärke eller ett patent. Du får alltså inte handla med klockor eller andra objekt som gör intrång på ett patent eller är märkta med ett varumärke de inte har rätt att använda. Observera särskilt att handel med hommageklockor märkta med "Marina Militare" alltså inte är tillåten.


  Bumpning av annonser & postning i befintliga annonstrådar
  Det går inte att kommentera annonser direkt i annonstråden.
  Du som skapat en annons i Köp/Sälj kan en gång per dygn bumpa din annons. Du får bumpa eller posta max tre (3) annonser per kalenderdag.
  Om du har behov av att förtydliga din annons etc går det att editera annonsen
  Om du anser att en annons på något sätt behöver kommenteras kan detta göras i forumets diskussionsdel eller genom att rapportera annonsen direkt till admin.


  Välgörenhetsauktioner
  Välgörenhetsauktioner premieras och uppmuntras. Kontakta admin om du vill genomföra en välgörenhetsauktion.


  Generella rekommendationer
  Som användare av Klocksnacks annonssida rekommenderar vi att du läser igenom de två guiderna Tips till säljare och Tips till köpare. Där hittar du mycket matnyttig information och nyttiga tips som kan hjälpa dig att genomföra en bra affär både för dig som säljer och för dig som ska köpa.  Du som annonserar förväntas ha läst, godkänt och efterfölja dessa riktlinjer i samband med att du publicerar din annons. Vi som driver forumet förbehåller oss rätten att ta bort och kommer utan förvarning att ta bort annonser och poster som inte följer regelverket för annonsering.

  Om du har frågor eller synpunkter på detta kontaktar du admin eller moderator.

  Enjoy! :)
   
  Senast ändrad: 12 januari 2018
  KlockTotte, AlexFantaMer, JLC och 79 andra gillar detta.
Nymans Ur 1851