Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk

Isofranekopia

Diskussion i 'Vintage' startad av denjohan, 19 januari 2015.

 1. denjohan
  Trådstartare

  denjohan AT-ST driver

  Jag vet inte riktigt var schöken jag ska lägga det här inlägget, så jag lägger det här. Admin, feel free att flytta om så känns vettigt.

  Jag sålde precis av en Isofranekopia i Köp&Säljavdelningen (för bild, se https://klocksnack.se/threads/utrensning-straps-och-länkar.34346/), och med tanke på att inboxen såg ut som ett flipperspel så verkar det som om det finns ett stort sug efter dessa straps. Jag har inget kvar själv, men tänkte tipsa alla intresserade om att det finns att köpa i bukten på denna länk:

  http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-s...19f29d97d3&clk_rvr_id=766477134662&rmvSB=true

  Och som disclaimer vill jag också säga att jag inte har något samröre med den säljaren eller har någon egen vinning av detta, det är ren konsumentupplysning. Jag tyckte personligen att det var helt OK kvalitet på dessa för pengen, dock var de ganska tjocka och kan vara lite svåra att få att passa på vissa klockor, därav att jag sålde mitt.
   
  Grafton, M.L., Empa och 1 annan gillar detta.
 2. M.L.

  M.L. X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.959
  Från:
  Jorden
 3. Frusciante

  Frusciante Rebel soldier

  Inlägg:
  83
  Hade jag vetat att dessa fanns hade jag nog inte köpt ett riktigt. Använt typ 1 dag på Sub och sen orört i lådan. Tack för tipset!
   
 4. Choppe

  Choppe AT-ST driver

  Inlägg:
  1.390
  Från:
  Stockholm
  De är riktigt fina. Dock så måste jag erkänna att jag var tvungen att googla vad Isofrane är för något. Nu vet jag, ikoniskt dykarmband som bl.a. sågs i Le Grande Blue.

  Tänk vad man lär sig för varje dag som går.
   
 5. Jockinho

  Jockinho AT-AT driver

  Inlägg:
  5.080
  Från:
  Motala
  Drog det till sig damm likt silikonband? Om inte kan det nog bli ett köp, bra pris! :)
   
 6. denjohan
  Trådstartare

  denjohan AT-ST driver

  Nej, jag upplevde inte att de drog till sig damm nämnvärt. På minussidan, eller plussidan om man är sådan, så luktar de inte heller vanilj, snarare bildäck. Det är riktigt gummi i dessa, inte silikon.

  Och sen, som sagt var, de är ganska tjocka. Jag köpte ett för att sporta på min Flightmaster, men si det gick inte, där var det för tjockt. I vanliga lugs borde det funka bättre. Har nu köpt da real deal, och ja, det är kvalitetsskillnad, men jag tycker ändå att budgetvarianten är helt OK för pengen ,så jag kan rekommendera köp.
   
  M.L. och Jockinho gillar detta.