Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad IWC Ingenieur "climate" prisbump

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Cliff, 7 februari 2016.

 1. Cliff
  Trådstartare

  Cliff Y-Wing pilot

  Inlägg:
  897
  (Byte mot Rolex Explorer 2 intressant. Kom med förslag)

  Säljer min IWC Ingenieur Limited edition på 1000st "voluntary action on climate change". Kommer med inhouseurverk (80111) vilket inte alla IWC och Ingenieur gör. Kommer med box, cert och papper etc. Finns i Stockholm. Går bra och ser ut som en ny klocka som är varsamt använd i några år. Den är inte svensksåld, jag köpte av svenska bolaget Topwatches 2014. Klockan är uttagen februari 2011. Den är helservad hos IWC genom NK i Stockholm i oktober 2013. Kommer även med äkta krokodilarmband. Säljer för att kunna köpa andra klockor.
  Föredrar affär på bank eller i butik där du tittar på klockan. Har ingen historik här på KS och därför är fysiskt möte extra bra. Returrätt inom 24h om du har goda referenser på KS och det ej är face to face affär. Fler bilder och filmer skickas efter önskemål om du hör av dig. Pris (35 000kr ) 33 000kr

  image.jpeg image.jpeg
  image.jpeg
  image.png
   
  Senast ändrad: 22 februari 2016
  Jens, T-Bone, jim84 och 26 andra gillar detta.
Payson