Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

OHPF IWC Portugieser REF 5001

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Norrlänningen, 2 november 2014.

 1. Norrlänningen
  Trådstartare

  Norrlänningen AT-ST driver

  Inlägg:
  1.024
  Skick ~93% av nyskick. Mindre märken på insidan/baksidan av bandhornen efter bandbyten. Knappt synbart när klockan ligger på armen! Jag har försökt att få med detta på bilderna, men jag förstår att det inte framgår så tydligt.

  Min tanke var att boka tid för polering så snart jag själv hade ett ärende till Sthlm, men det drog ut på tiden och efter samtal med urmakaren så gjordes bedömningen att polering av klockan kanske inte var nödvändig, så det blev aldrig av.

  Bortsett från detta så har den i princip inga hairlines, dings eller revor. 93% nyskick är nog lite konservativt inser jag alltefersom jag skriver!

  Med klockan följer allt (tror jag) som ska medfölja vid köp. inkl viklås samt tre remmar. Två svarta och en brun. Den är uttagen i Danmark den 25/8-2010 hos AD.

  En sak som imponerar STORT med denna klocka (bortsett från den fantastiska designen), är att den verkar vara sjukt exakt även efter många dagas användande. Även om den ligger på förvaring i fem-sex dagar så att gångreserven nästan är slut så kan jag ta på den och den stämmer fortfarande mycket mycket bra.

  Ta en extra noggrann koll på bilderna så ser ni även hur visarna ändrar karaktär beroende på ljus och omgivning! Sjukt läckert då dom ibland är ljust blå och nästa sekund i princip helt svarta.

  Många tror att 5001 är en hockeypuck på handleden, men bilder på denna klocka kan verkligen förvilla. När den väl sitter på så är den perfekt, och jag har typ 19cm handled.

  Priset sätter jag till 62 000:- inkl värdefrakt, och med klockan följer ingen bytesrätt.
  Jag skickar den garanterat samma dag som betalningen kommit över, och om postkontoret inte har öppet så skickar jag den direkt dom öppnar dagen därpå!

  Inga byten är intressanta denna gång.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Kim, Pedefede, JesperO och 8 andra gillar detta.
Sjöö Sandström