Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad IWC Spitfire Chronograph IW387802 - slutbump!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Floffen, 31 januari 2016.

 1. Floffen
  Trådstartare

  Floffen Stormtrooper

  Inlägg:
  337
  Från:
  Stockholm
  Nu 55 500 kr! Billigare än så blir det inte.

  Får nu låta denna vandra vidare då jag har annat i sikte. En IWC Pilot's Spitfire Chronograph (IW387802) till salu. Inköpt ny av mig januari 2016 och således under garanti. En otroligt fin klocka som trots sina 43 mm bärs smidigt på mig som har ganska smala handleder. Vacker "ardoise"-tavla, in-houseurverk och flyback-kronograf. Kommer på originallädret med IWC:s gedigna viklås. Mer info finns på Nymans hemsida: http://www.nymansur.com/sortiment/iwc/pilots-watches/iw387802/iwc-spitfire-chronograph

  Med anledning av att många verkar oroliga över storleken: ja, den är 43 mm MEN boettformen gör att den i min mening känns mindre än så och avsevärt mycket smidigare än t ex Panerai 44 mm. Jag är inte omöjlig för en kaffe i Stockholm om en potentiell köpare vill testa och klämma! :)

  Tillbehör:
  - Box
  - Cert stämplat av AD
  - Bruksanvisningar
  - Putsduk
  - IWC papperskasse

  Skick:
  Använd i princip dagligen sedan jag köpte den. Det finns ett par mycket ytliga hairlines på boetten som bara syns i vissa vinklar. I övrigt kan jag inte hitta några märken alls. Glaset är i perfekt skick. Under garanti två år framåt.

  Pris:
  Tidigare 56 500 kr. Billigast world wide vad jag kan se. (tidigare 58,5 ... tidigare 62) f2f i Stockholmstrakten. Listpris idag 98 000 kr. Kan skickas på köparens bekostnad och risk, men helst ser jag en f2f-affär. Retur enligt överenskommelse och endast om klockan avviker från beskrivningen i denna annons.

  Byten?
  Ja, kom med förslag!

  Nu tar vi bilderna! :D

  IMG_4627.JPG
  IMG_4629.JPG
  IMG_4630.JPG
  IMG_4632.JPG
  IMG_4633.JPG
  IMG_4635.JPG
  IMG_4561.JPG
   
  Senast ändrad: 26 februari 2016
  Noxin, finlandssvensken, Oscaro och 18 andra gillar detta.
Payson