Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Kinaflygare..

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av exxpert, 17 juli 2014.

 1. exxpert
  Trådstartare

  exxpert Rebel soldier

  Inlägg:
  146
  Från:
  Göteborg
  Ska köpa en Suunto så nu får till och med min egenborstade kinaflieger lämna hemmet. Köpt via ebay för säkert 2 år sedan och med ett manuellt urverk som faktiskt gör sitt jobb riktigt bra (nu pratar jag inte "BRA" som en välservad omega eller en seiko astron, men "bra" för att sitta i en kinesisk flygarklon och faktiskt hålla tiden inom helt rimliga gränser;)

  Klockan har även fått min egen patenterade borstning med glasfiberpensel och scotsbrite. Samt patinering av armbandet.. Om jag får säga det själv så blev det helt okej, döm själva enl. fotona.

  Har även en numrering på 117 av 1000 tillverkade. Totalt ointressant då alla andra kinaflygare har samma nummer. Kan vara bra att veta för nytillkomna klocknördar som tror dom gör värsta kapet iom. den här annonsen.

  Priset då? Svårt att sätta ett pris på ren och skär kärlek men om vi säger 600:- el bud via PM, skickat i postens gröna så får vi se er reaktion :) betalning via swish, bank.

  Edit: tog bort natura som betalningsalternativ, svårt att betala suunton med det :p
   

  Bifogade filer:

Sjöö Sandström