Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk

Klock renovering i Norr

Diskussion i 'Vintage' startad av jonas_ehnström, 16 september 2016.

 1. jonas_ehnström
  Trådstartare

  jonas_ehnström Ewok

  Inlägg:
  5
  Hej.

  Vet någon vart man kan lämna in klocka för renovering i Norr, Har en liggandes hos Klockslaget men det tar tiiiid och är ganska dyyrt. Alternativ!!
   
 2. antikmartin

  antikmartin Stormtrooper

  Inlägg:
  365
  Från:
  Hudiksvall
  bor du nära Sundsvall kan jag rekommendera Zanders ur
   
 3. Gentle_Giant

  Gentle_Giant Stormtrooper

  Inlägg:
  428
  Antar att du menar Klockslaget i Luleå. Det finns det inte fler alternativ än Klockslaget i staden. Har själv lämnat in två klockor där, inte för service men annat pill. Min uppfattning är att arbetet blir väl utfört och att prisbilden är schysst, möjligt att det tar lite lång tid. Man kanske kan söka sig ned mot Skellefteå eller Umeå, men där har jag dessvärre inga erfarenheter.
   
 4. Ormet

  Ormet Y-Wing pilot

  Inlägg:
  734
  Från:
  BD
  Var ligger Klockslaget i pris? Nu handlar det inte om service men jag fick ett prisförslag för att fixa med packningar som inte kändes helt orimligt.
   
 5. BlindAnders

  BlindAnders Ewok

  Inlägg:
  13
  Från:
  Norra Norrland
  Jag har servat flera klockor där. Alltid väl utfört till priser som verkar vara storstadsekvivalenta. Det tar relativt lång tid.
   
 6. jonas_ehnström
  Trådstartare

  jonas_ehnström Ewok

  Inlägg:
  5
  Han är duktig men som sagt är man själv på en ort tenderar priset att bli där efter. Googlade runt på Klocksnack och fick upp Utvintage.se men där får jag inget svar på min förfrågan.
   
 7. Renstroom

  Renstroom Stormtrooper

  Inlägg:
  251
  Från:
  Norrbotten
  Du har även P.A - Urmakare i Piteå som servar de flesta klockor, han servar även åt boströms i Luleå :) har lämnat några klockor där, rätt schyssta priser!