Laddar...
Erikson Urhandel

Klockspotting i Milano?

Diskussion i 'Diskussion' startad av viktor.stefansson, 7 maj 2013.

 1. viktor.stefansson
  Trådstartare

  viktor.stefansson Stormtrooper

  Inlägg:
  346
  Från:
  Sandviken
  Åker till Milano i helgen, är det någon som har tips på bra klockbutiker att besöka antingen för att kika på nytt eller spana på schysst vintage?
   
 2. Johanw

  Johanw Y-Wing pilot

  Inlägg:
  564
  Från:
  Lomma
  Var där i helgen men hade bara en heldag och ointresserat klocksällskap. Finns massor. På hotellet fanns t.ex turistkarta sponsrad av Rolex med alla butiker utmärkta. Kan tipsa om konstintresse finns att där är en Andy Warhol utställning (Star Dust), precis brevid katedralen. Väl investerade 5€. Vi åkte även en hop on, hop off dubbeldäckare som täckte det mesta på en dryg timme som var värt at se. Brukar vara anti sådant men i detta fall med kort tid passade det perfekt. Hur hade man annars själv hittat till The Bosco Verticale (Vertical Forest). Höghus där man kommer ha en hel skog på utsidan motsvarande 10.000kvm "skog".

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  viktor.stefansson gillar detta.
 3. Lunkan

  Lunkan Y-Wing pilot

  Inlägg:
  598
  Från:
  Stockholm
  Jag var där för ca 2 år sedan och då tror jag att jag hamnade i en butik som heter GOBBI. De säljer Rolex osv men de hade också en egen klocka. Har för mig att historien bakom var ganska intressant och jag var till och med väldigt nära på att köpa just en automatisk GOBBI-klocka. Gå dit och be dem dra sin livshistoria! :)
   
  viktor.stefansson gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield