Laddar...
Nymans Ur 1851

Payson

Kompanjoner sökes

Diskussion i 'Lifestyle' startad av Tärnan, 2 juli 2016.

 1. Tärnan
  Trådstartare

  Tärnan Majsan

  Inlägg:
  374
  Jag har en affäridé som inte är unik eller revolutionerande på något sätt. Det är relaterat till klockor och det rör sig om ett tillbehör som det redan finns ett överflöd av. Men ingen arbetar riktigt så nischat som jag tänker mig.
  Tillbehöret ska tillverkas, sannolikt i Kina och det är viktigt att kvaliteten är högsta möjliga då målgruppen kräver det. Det fina är att det torde röra sig om låga produktionskostnader vid volym och eftersom det rör sig om en enkel o billig tillverkningsprocess.

  Jag söker för detta 1-2 personer att dela detta med och på lika villkor. För att lyckas behöver man spetskompetens på flera håll och där jag själv brister vill jag täcka in med någon annan som kan.
  De spetskompetenser som eftersöks är bla. följande;

  Erfarenhet av 3-printing/scanning, design, teknik, sälj/marknadsföring/logistik via web/sociala medier.

  Själv känner jag mig trygg inom förhandling, juridik, avtal, utveckling, organisering, ledarskap. Utöver detta har jag ett gott driv, är en problemlösare och brinner för design, noggrannhet, kvalitet, prestigelöshet och har förmågan att tänka ur ett kundperspektiv och jag ser gärna att du ser det på samma sätt.

  Om du bor i stockholm är det enklare men det är absolut inget krav.

  PM:a mig gärna, framhåll dina skills o berätta lite om dig själv. Ålder, erfarenheter, kompetens, familjesituation etc. OBS, jag brukar resonera som så att alla är bra på något, i detta fall ska vi skapa ett projekt/bolag tillsammans och då måste vi tro på varandra. Det räcker tyvärr inte med enbart vilja även om det är en viktig ingridiens. Viss kapitalinsats kan behövas om än inte så hög och jag tror ej på crowdfunding för detta. Som sagt, det är ingen uppfinning vi pratar om men jag har inte för avsikt att avslöja vad det rör sig om publikt. Alla frågor tas via PM efter att det känns som att du/vi är rätt person, därefter tar vi ett möte.

  Hör av dig!
  mvh Tärnan
   
  DrDre, Widowmaker, JohnDoe och 9 andra gillar detta.
 2. Widowmaker

  Widowmaker Gösta

  Inlägg:
  1.993
  Är inte nå vidare på något av de men jävligt driven och tid kmr finnas ;)

  Jobbat på reklambyrå och väldigt tekniskt lagd över lag..