• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Lämna gärna Ditt omdöme om FilPro här

MartinH

Breitling
Köpte en klocka i 6k-klassen på distans av FilPro. Hur bra som helst. Varak helt enligt beskrivning och bilder. Snabb frakt som var välpaketerad, jättetrevlig kommunikation.
100 % GG!!!
 

macton

Breitling
Tydlig och snabb kommunikation, bra paketerat och klocka i beskrivet skick vid köp på distans (betalning via Swish i förskott). Inga problem alls. Rekommenderas! 👍
 

M26

Rolex
Köpt klocka i 10k klassen av @FilPro i en mycket angenäm affär. Klocka stämde väl överens med bilder och annonsbeskrivning och paketet var väl skyddat med en föredömlig posthanteringen, betalade på en fredag och hade redan klockan på handleden nästkommande måndag! Tack för en utomordentligt väl genomförd affär! 110% Good Guy!
 
Köpte en Smiths Everest av FilPro. Affären gick ytterst smidigt med bra samtal på telefon. Jag uppskattar verkligen att prata med säljare/köpare vid affär. Leveransen gick fortare än blixten vilket gillas av otålig klockjunkie, ha ha!
Karln är Good Guy ut i fingerspetsarna!!
 

theomoll

Breitling
10/10, 100% GG

Köpt en Seiko av @FilPro på distans. Trevlig och snabb kommunikation, ordentlig paketering och 100% enligt beskrivning. Får undvika att kolla hans annonser i framtiden då det säkert skulle resultera i fler pengar från mitt bankkonto.
 

MicSeh

Omega
Sålde nyligen en Seiko till FilPro på distans. Tydlig och rak kommunikation, snabb och smidig betalning samt trevlig återkoppling efteråt. Ett exemplariskt sälj helt enkelt, skulle gärna ha med karln att göra igen. 10/10, good guy!
 

Randel

Cartier
Har handlat Lifestyle av @FilPro vilket var en blixtsnabb affär både gällande kommunikation och leverans, varan var i ännu bättre skick än förväntat, och extra plus i kanten för välemballerad vara. 100% good guy 😃
 

Skägglurk

Cartier
Köpte en Seiko av FilPro. Snabbt skickat, idiotsäkert förpackat, klockan var som förväntad och 100% tipptopp.

5 chokladmuffins av 5 möjliga i GG betyg. 👍🏻
 
Topp