Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Lagonda vintagedykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Mykeys, 16 november 2014.

 1. Mykeys
  Trådstartare

  Mykeys Y-Wing pilot

  Inlägg:
  742
  Från:
  Malmö
  Säljer denna Lagonda Profundus quartz dykare med cool inbyggd djupmätare i glaset. Klockan ska vara vattentät till 200m men är inte trycktestad av mig. Den skruvade kronan låser som den ska och den håller tiden riktigt bra. Den har gått ca. +2s totalt den senaste veckan. Datumet slår över som det ska och quickset fungerar. Boetten är tillverkad av MRP SA och är i mycket fint skick med tanke på dess ålder. Lysmassan på index och visare har gulnat snyggt och är helt matchande. Vridringen är "uni-directional" och har distinkta och sköna klick. Klockan mäter ca.40mm och har 20mm luggar. Vid snabb och smidig affär ingår ett Hong Kong tropic som passar utmärkt på klockan.

  Pris: 1500kr inklusive vanlig brevfrakt i Sverige.

  Ser helst ren försäljning men roliga byten är alltid av intresse. Retur inom 48hr om klockan avsevärt avviker från beskrivning och bilder, på min bekostnad. PMa vid bytesförslag eller frågor.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Peppe, Grafton, yonsson och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström