Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Lite rensning, oris och lüm tec

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av vonbahr, 3 december 2014.

 1. vonbahr
  Trådstartare

  vonbahr Har fått baka en pizza på menyn

  Inlägg:
  2.248
  Från:
  Stockholm
  Jag har bestämt mig för att låta dessa gå till försäljning eftersom det som vanligt är roligare att leta nytt och då blir klockor lätt liggandes utan den kärlek och omtanke som de förtjänar.

  Först ut är en lüm tec m46 som är i så gott som oanvänt skick. Nyligen bytte jag batteri i den och den går som man kan vänta sig av en quartzare. Fås komplett med länk, gummi och boxar, cert etc. Om jag inte minns fel så är det en limiterad modell om 100st.
  image.jpg image.jpg image.jpg
  Som ni ser på bilden är det tämligen bra klipp i lumet. Skinnbandet som sitter på på bilderna ingår inte, men kan köpas till om man vill.
  Pris 1800kr utan skinnband och 2200 med skinnbandet.

  Nästa rackare till salu är orisen... Fin som bara den :)
  Det är en dykarmodell i titan som är specad till 1000m, har manuell heliumventil och känns riktigt bra på armen. Caset är 44mm men den bärs något mindre tack vare de speciella bandhornen. Kommer komplett med boxar, cert etc. Originallänk i titan som är riktigt skön. Klockan är från -09 och har en del repor (inget allvarligt), samt något blekt vridringsinlägg. Jag har inte märkt någon avvikelse i tidhållningen och jag har använt klockan vid dusch och bad men inte dykt med den.
  image.jpg image.jpg image.jpg

  Jag säljer orisen för 6500kr

  Jag kan tänka mig att ta någon kul dykare som delbetalning på klockorna, gärna någon microtillverkare eller kanske en sinn 556 till exempel.

  Jag och klockorna finns i den kungliga huvudstaden och gör gärna affär över en kopp glögg eller dyl. Om f2f, ingen retur. Skickas någon klocka gäller retur inom 24h i samma skick som klockan levererades.

  Självklart kan jag skicka fler bilder på klockorna till seriösa spekulanter.

  God jul & Gott nytt år
   
  xigzo, Desmond_Malone och gruby gillar detta.
Sjöö Sandström