Laddar...
Erikson Urhandel

Lonelyboy GTG i Odense istället för Köpenhamn..

Diskussion i 'Diskussion' startad av RicVin, 3 april 2013.

 1. RicVin
  Trådstartare

  RicVin Gamorrean Guard

  Inlägg:
  10.844
  Jomenvisst! Skickade ju ut en blänkare om att jag skulle sitta och öla på Bella Sky idag. Men eftersom Kristian H inte svarade på om han skulle komma eller ej så tog jag sikte på Odense istället.
  En ganska mysig stad faktiskt. Odense stoltserar med herrar som HC Anderssen och Kim Larsen. Min GTG gick av stapeln på den senares stamlokus "Gröntorvet". Han bor tydligen på 3:e våningen i samma kåk som haket. Smidigt..
  [​IMG]
  Så här såg det ut innan käket kom in..
  [​IMG]
  Hann förbi denna butik innan GTG drog igång. Testade bland annat Dipsy, Breitling chronomat 44 GMT och lite Tudor.. Blev lite språkförbistring så fota i butiken fick jag icke göra. Är ni i Odense så ta en sväng förbi Ragnars Ure
  Bratten var riktigt fin!!!
  [​IMG]
  Over and out from HC and myself! Nu ska jag gå ner till Casinot och dra ihop lite kulor till Bratten. Eller förlora Dwellern ...
  [​IMG]
   
 2. urinvånaren

  urinvånaren Guest

  Nästa gång :D
   
 3. Josef B

  Josef B Bestraffaren

  Härligt, RicVin! Keep it coming!
  Och levern mår bra? :mrgreen:
   
 4. RicVin
  Trådstartare

  RicVin Gamorrean Guard

  Inlägg:
  10.844
  Tack tack!
  Men du.. börja inte du också :shock: På ett annat forum (FB) är det ett himla gnäll på mina skålar. Ni måste förstå att jag är en gammal man. Jag hinner inte få i mig några mängder innan jag däckar trots att jag skålar vid många tillfällen ;)
  Jag tror levern pallar ett tag till :cool:
   
Mårtenssons ur Brookfield