Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Longines hydroconquest

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Oscar900218, 6 september 2016.

 1. Oscar900218
  Trådstartare

  Oscar900218 Stormtrooper

  Inlägg:
  324
  image.jpeg Tjenare image.jpeg image.jpeg image.jpeg allihopa. Nu börjar livet som student ta ut sin rätt och det är dags att kränga av lite klockor då en lägenhet ska inhandlas (kontantinsats och amorteringskrav, har ni hört något dummare?) ;)
  Först på tur står min automatare från Longines, inköpt på Klockia för ca 4 år sedan. Klockan går som den ska och jag har inte märkt av något tidsfel. Med klockan följer ytter- och innerbox, instruktionsbok, länk, samt en himla massa andra band (se bild).

  Klockan är i superfint skick, har tagit bättre hand om den än min flickvän! Länken har några hairlines och det är då mest på spännet. Jag tänker mig 4750kr exkl frakt. Går bra med både avhämtning och att skicka den. Väljer ni avhämtning bjuder jag på en kaffe så ni kan få känna och klämma lite på den innan affär.:)
  Retur: nej vid avhämtning och ja inom 24h om den skickas. (Endast om produkten är annorlunda än beskriven, ni står då för värdefrakt.)
  Tack KS för annonsplatsen :)
   
  Senast ändrad: 6 september 2016
  Racerfox, V.Å, MRKREEK och 1 annan gillar detta.
Payson