Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Longines Legend Diver Date Fullset

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n1tro, 1 april 2015.

 1. n1tro
  Trådstartare

  n1tro Y-Wing pilot

  Inlägg:
  510
  Hej KS

  Säljer en Longines Legend Diver Date, certet stämplat Krons Ur 2013-12-23. Kvitto finns från köpet, och det är fullset. Klockan är i ett fint skick, och kommer med sitt vanliga strap där jag själv gjort ett hål då jag har ur usla handleder. Kommer även med cirka 12 natoband, och ett hirsch läder. Klockan har en liten ding som jag försökt fånga på bild - tror inte man ser den om man inte vet om att titta just där, noga. Den går väldigt,dras upp fint, och bezeln inne snurrar magiskt.

  Jag sätter mitt pris till 10 000 kr, och kör gärna F2F i Stockholm. Du får med allting som kom med nyköp + alla straps o band. Kan skickas också, och då har du 24H på dig att inspektera klockan och återkomma till mig. Jag har en del referenser! Skickar fler bilder vid seriöst intresse; ville få upp annonsen så fort som möjligt då jag ska iväg strax. Returfrakt betalas av köpare om ni är missnöjda. Den gick t.o.m inom COSC när jag mätte upp den senast.

  Mvh n1tro
   

  Bifogade filer:

  Desmof1 och Jaguaren gillar detta.
Payson