Laddar...

Lystring Lystring, Billodes fickur!

Diskussion i 'Vintage' startad av Callxx, 30 januari 2016.

 1. Callxx
  Trådstartare

  Callxx Tantal

  Inlägg:
  458
  Från:
  Bästkusten
  Hallå kära mögelvänner, med handen på hjärtat har jag inte varit inne på er del här så mycket. Men nu söker jag er expertis. Vem vet, någon av er kanske är gammal nog att komma ihåg tiden från detta släpp...?
  En god vän har en gamal släktklenod i rätt så risigt skick, ett fickur från Billodes. Jag har inte en aning om någonting här, jag har försökt att leta online och det är väldigt spridda skurar med information. Jag ber hemskt mycket om ursäkt om jag har missat en tråd någonstans och retar upp någon för det. All info uppskattas och extra bra svar belönas med hemmagjorda kakor.
  image. image. image. image. image. image. image. image.
   
 2. David Paul

  David Paul Titan

  Inlägg:
  149
  Från:
  Stockholm
  Enligt Mikrolisk (http://mikrolisk.de/show.php?site=2...=trademark&searchMode=exact&id=16#sucheMarker) ska Billodes klockorna vara tillverkade av Georges Favre-Jacot (http://www.zenith-watches.com/en_en/icones/georges-favre-jacot), Samma man som ligger bakom Zenith. Verkar gå för lite pengar om dom är i bra skick, denna har ju tyvärr tappt visaren på subsekunden och lite av emaljen vilket ju drar ner värdet. Annars är det ju ett mycket trevligt fickur med, vad som verkar, en rätt cool historia i ryggen.
   
  Callxx gillar detta.
 3. Callxx
  Trådstartare

  Callxx Tantal

  Inlägg:
  458
  Från:
  Bästkusten
  Kul, tack så jättemycket för informationen!
   
Mollstedt