Laddar...
Nymans Ur 1851

Payson

Manweek i sthlm

Diskussion i 'Lifestyle' startad av Isac85, 14 juli 2015.

 1. Isac85
  Trådstartare

  Isac85 Rebel soldier

  Inlägg:
  192
  tjena

  Jag och 2 polare ska till Stockholm i helgen för att i första hand slå ett öga på AC/DC. Dock kommer vi stanna några dagar extra och undrar således vilka vattenhål man inte får missa. Vi kommer bo på hotel Birger Jarl så det bör vara i närheten av det.

  Tanken är att käka på Flippin burgers på lördagen i övrigt så är det öppet. Vi är t-shirt och jeanskillar ev. Med en sub eller två runt handleden :)..Vart dricker man bäst en lördagförmiddag och vart beger man sig framåt natten? Var på ett ställe på söder under en bro för några år sedan, det var ju trevligt, så mer sådant stuk än kavaj och kravatt :)..vart laddar man sedan upp bäst på söndagen inför stundande konsert och vart återställer man vätskebalansen? Finns det något trevligt ställe i närheten av friends rent utav?

  Fridens liljor
   
 2. meo_swe

  meo_swe X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.860
  Stället under en bro misstänker jag är trädgården under skanstullsbron. Var där för några veckor sedan, oxh det var fuuuuuullt av hipsters och muppar.
  Jag kan rekomendera laughing duck, the liffey, sjätte tunnan, bankomat (om man vill ha drinkar och okej käk).
  Lion bar och dovas är ju krav om man skall se drägget (dvs supa på. Förmiddagen). Är vädret bra rekomenderar jag uteaerveringarna på medborgarplatsen eller mosebacke.
  Runt friends (globen, right?) finns ju colloseum eller hur det stavas. Se flesta där precia på.gränsen till att fylla 18, och bartenderna kan kanppt hälla öl.. Men öl finna ju såklart. lätt att få ragg där med;)
   
 3. figaro

  figaro Stormtrooper

  Inlägg:
  243
  Från:
  Göteborg
  Testa Cliff Barnes, O-Baren(sturehof, ja i hjärtat av kostymmecka kan man finna något annat), och rockbaren inne på hells.

  Är flippin fullt så testa prime, burger bar café, eller oljebaren.

  Är det sol på lördag så sätt er på det väldigt folkliga Medborgarplatsen, trendiga hippa Nytorget, schtekiga Strandvägen (undantag för några turistiga båtar:) eller superfolkliga Josefinas

  Ett tips. Åk inte till Solna. De har gnagarproblem där... Speciellt kring friends
   
 4. snoozarn

  snoozarn AT-AT driver

  Inlägg:
  5.050
  Från:
  Stockholm
  Sväng förbi Slakthuset vid globen. Vid sol är det mycket trevligt att umgås på den nybyggda terrassen. Blandad musik, kolla fb för att se exakta event osv där. :)
  Coloseum är fö inget att hänga i granen..
   
  meo_swe gillar detta.
 5. Tomas Eriksson

  Tomas Eriksson Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.519
  Från:
  Prettogettot
  Öl, är ni mer ute efter kvantitét eller kvalitét? Är det kvanitét så finns det härliigt billig öl finns det många ställen längs sveavägen bara ett stenkast från hotellet, i höjd med rådmansgatan. Tunnelbanan som tar er utan byte till friends går också där. Kan ni tänkar er betalar mer än 29kr för en öl så har ni Mikkeller Bar väldigt nära hotellet. Vill ni ha något mitt emellan finns det en del bra ställen öster om sveavägen i höjd med odenplan.
  Annars är det omöjligt att hålla sig törstig länge om man håller till runt kungsgatan/birgerjarlsgatan eller gamla stan.
   
 6. Apansson

  Apansson Torpare

  Inlägg:
  7.400
  Bästa burgers hittar ni på svenska hamburgerköket i Midsommarkransen. Imponerande ölmeny där också faktiskt.
   
  Folke08, ChazzReinhold, JLW och 2 andra gillar detta.
 7. slimjim

  slimjim Rösten från Bro

  Inlägg:
  5.314
  Från:
  Ön
 8. Miami

  Miami X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.875
  Berns är annars alltid trevligt med blandar folk på
   
 9. Isac85
  Trådstartare

  Isac85 Rebel soldier

  Inlägg:
  192
  Tackar så hjärtligt för alla svar. Njae vi dricker hellre gott och betalar lite mer även om det säkerligen slinker ner ett par 29kr öl också.. Mikkeler måste testas, har hört gott om prime innan så det blir det alla gånger om inte flippin är öppet. Verkar som stt medborgarplatsen förespråkas så det får bli ett stopp där också. En sista fråga: stället med bäst och prisvärdast drinkar, behöver intr vara något fancy nytänkande utan en klassisk mojito/whiskey sour/dark n stormy funkar alldeles utmärkt
   
 10. Yo-han

  Yo-han Troll probationary

  Inlägg:
  222
  Tweed i gamla stan
  /tråd
   
  meo_swe gillar detta.
 11. Miami

  Miami X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.875
  Kan vara så att burgers & Lobsters har öppnat nu
  Går inte att boka bord så man får väl börja i baren :)
   
 12. klockmarren

  klockmarren Rebel soldier

  Inlägg:
  119
  Från:
  Tjockhult
  AC/DC låter som 70/80-talet, varför inte poppa in på Jensen Hörna i Solna Centrum?
  Om det nu finns kvar.....
   
 13. JLW

  JLW Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.307
  Bra tips! Jag tycker flippin' har blivit ruskigt dåligt. Jon hade bättre styr på bitarna förut! Dessutom tråkigt ställe på sommaren.

  Trädgården, alltså "stället under bron" är knööööökat. 99% risk att ni köar i 2 timmar och inget hander. Om ni inte råkar vara av det andra könet och har fysiska övertag.

  Har ni jeans, tisha och rållar ska ni sätta er ute och njuta! Snaps, gården kanske? Mot kvällen kan ni börja på Harry B om ni gillar rockfolk:cool:

  Välkomna till Stockholm!
   
 14. ZQT

  ZQT The Banker

  Inlägg:
  8.416
  Bra att du ger tips ändå grabben. Du är ju den största jeans och AC/DC-tischa-snubben som finns
   
 15. Miami

  Miami X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.875
  Haha jag har t-shirt ibland! Jeans med faktiskt ;)