Thomas77
Omega
Rolex skapade ju sin modell Daytona i början av 60-talet för att möta önskemål från restauranger runt om i världen som längtade efter en kronograf som kunde användas i matlagning. Så här 50 år senare har jag gjort ett test för att se om modellen fortfarande hänger med trots skarp konkurrens från quartzverk med modernare design.
Som ni ser på förpackningen ska den kokas i 11 minuter. Notera också att jag köpt Ica:s budgetpasta, en direkt konsekvens av att min matbudget skurits ner till förmån för klockbudgeten
Dagens kombattanter: Rolex Daytona 116520 vs ja någon form av äggklocka från Kjell&Co kanske ?
Slutresultatet blev att gammal är äldst och Daytonan segrade på Walk over. Displayen på herr Hen gav upp och klarade inte av att visa tiden till slut. Dock pep den fortfarande men slutsatsen måste ändå bli att Daytonan fortfarande är kung när det gäller tidtagning i köket.
Som ni ser på förpackningen ska den kokas i 11 minuter. Notera också att jag köpt Ica:s budgetpasta, en direkt konsekvens av att min matbudget skurits ner till förmån för klockbudgeten
Dagens kombattanter: Rolex Daytona 116520 vs ja någon form av äggklocka från Kjell&Co kanske ?
Slutresultatet blev att gammal är äldst och Daytonan segrade på Walk over. Displayen på herr Hen gav upp och klarade inte av att visa tiden till slut. Dock pep den fortfarande men slutsatsen måste ändå bli att Daytonan fortfarande är kung när det gäller tidtagning i köket.
Senast ändrad: