• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Multikulti

Beastie

Mr Cowbell
2-Faktor
Svensk spis, franskt stekjärn och Schweizisk klocka.
image.jpg


(Samt irländsk kött och ett Nato från Sthlm / @JosefB)
 

cheepo63

Läderjesus
2-Faktor
Vafalls. Ingen skeppshultspanna? Vart är världen på väg? Fast De Buyer gör trevliga pannor. Fast först och främst värna om närproducerat. :)
 

Beastie

Mr Cowbell
2-Faktor
Ett tips nästa gång du ska tillaga kött, ligger ganska nära både dig och mig och ett fantastiskt eget producerat kött:)
http://mostorpsgard.se/
Eller så får du fara hit http://www.hamra-hakansgard.se

Köper allt nötkött därifrån.

Nå. Hur blev maten?

Jag ska kolla båda förslagen, bra kött gör en jävla skillnad.

Maten blev riktigt bra, har ni inte testat Mobergs recept på bolognese så har ni missat nått. Testa detta http://lottasmat.blogspot.se/2011/07/spagetti-bolognese-som-morberg-gor-den.html?m=1
 

Aurum

Harsh but fair
2-Faktor
Ja, jag skänkte faktiskt dig en tanke när jag köpte pannan. Stod mellan skepshult och le cruset, kände mig lite skyldig när jag valde bort skepshult men gillade designen bättre på le cruset.
Hehe, det är lugnt. Tackar för tanken. Det är olika djur. Fransk massproducerad glasbelagd (in och utsida) mot svenskt instekt gjutjärn. Som med armbandsur, vi gillar olika.
 
Topp