Laddar...
Erikson Urhandel

När kommer nästa uppdatering av suben?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Lapo Elkann, 15 augusti 2015.

 1. Lapo Elkann
  Trådstartare

  Lapo Elkann Stormtrooper

  Inlägg:
  332
  Från:
  Vettet
  Hur ofta uppdaterar Rolex sina modeller? 3135 verket som sitter i suben har ju nästan 8år på nacken. Kommer det en ny version av suben inom något år? Om man skall köpa ett nytt ur finns det då någon anledning att invänta ett nytt verk eller är det vansinne? Kan det vara så att ett nytt verk presenteras redan i mars 2016? Gissar att nya verk först hamnar i guld/TT modellerna och kommer i SS varianten året därpå, stämmer det? Förstår att ingen vet när nästa uppdatering sker men någon här borde ha en bra uppfattning om detta.
   
 2. Magnlar

  Magnlar X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.058
  Från:
  Stockholm
  3135 har funnits sedan 1988.
   
 3. Apansson

  Apansson Torpare

  Inlägg:
  7.400
  Ingen vet, men med tanke på att de gjorde en del sköna uppdateringar iom DD40 som nytt verk som ska vara +/-2s per dygn samt de keramiska inläggen i länkarna så bör ju rimligtvis ambitionen vara att få in det i samtliga modeller tids nog.

  Jag tror dock inte det sker nästa år om det inte är så att de bestämmer sig för att släppa sub i en ny färg eller med någon ny detalj, känns högst tveksamt att de uppdaterar i den gamla modellen. Ja, det har gjorts förut, men det är lite viktigare med aggressiv marknadsföring idag, även för Rolex, så jag tror att en ny modell/något nytt i detaljerna på utsidan också är att vänta först.
   
Mårtenssons ur Brookfield