Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Nästan OT: Michael Kors-damklocka.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Apansson, 14 augusti 2014.

 1. Apansson
  Trådstartare

  Apansson Torpare

  Inlägg:
  7.400
  Ber om ursäkt på förhand för detta. Tänkte ändå lägga ut den här å min flickväns vägnar om det finns något intresse, kanske vill någon köpa i present till en icke-intresserad dam som gillar sånt här.
  Det är alltså en Michael Kors MK5556. Mineralglas, kronograf, rostfritt stål i boett och länk som är guldfärgat. Länken känns faktiskt helt okej. Klockan mäter 38mm och är 10mm tjock.
  Klockan är oanvänd, skyddsplast sitter kvar på glaset och dylikt, box och de lilla papper som är med följer med. Dock inget originalkvitto.
  Hon vill gärna ha 1500 spänn för den, prutat och klart. Listpriset är 3000 kronor, men den går säkert att köpa betydligt billigare än så på webshoppar. Anyway, om någon vill göra en god gärning här och stödja en fattig studentska istället för att handla på uret.se så finns ju möjligheten.
  Affär sker med fördel f2f i Stockholm och betalning via swish (vem vill inte träffa apan liksom?) alternativt kan den skickas mot förskottsbetalning+fraktkostnad.
  Jag har några referenser som köpare här på forumet tror jag.
  Väl mött!

  IMG_2809.JPG IMG_2810.JPG IMG_2811.JPG IMG_2812.JPG IMG_2813.JPG IMG_2814.JPG
   

  Bifogade filer:

  RonJeremy, Erikmelin, Joakim och 7 andra gillar detta.
Sjöö Sandström