Laddar...
Nymansur

Någon med en Christopher Ward här?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Travellingcello, 27 mars 2016.

 1. TobiasD

  TobiasD Diamant Friends Of KS

  Inlägg:
  7.925
  20190520_172631.
   
  Mau86, HSK och kjesul gillar detta.
 2. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Ingen här som fått chans att titta närmare på mk3an? Jag har fingret på avtryckaren för 40mm svart men funderar lite på det faktum att på några bilder av mk3an så ser index och visare inte helt perfekta ut. Det kan ju vara pga pre production ex. Min tidigare CW var flawless. Vill ju gärna att den nya skall hålla hög nivå. För övrigt är den designmässigt sjukt bra tycker jag... .
   
 3. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Jag är riktigt sugen på en 42mm och håller med om att den nya designen är en enorm förbättring både vad gäller logotyp och visare. Kan du posta några bilder på det du syftar på? Menar du att de inte är centrerade eller är det något annat du reagerar på?

  Jag har i alla fall inte reflekterat över det och inte heller läst några negativa kommentarer kring det i de recensioner jag har läst/sett men det kan så klart röra sig om måndagsex. De är dessutom rätt generösa med 60 dagars fri retur så man kan alltid chansa och skicka tillbaka den om den inte motsvarar förväntningarna.
   
 4. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Jag har inte beställt någon än då jag föredrar quartz på en bruksklocka. Jag mailade dem för någon dag sen och frågade om den nya designen kommer att föras över även till quartzserien så vi får väl se vad de svarar, om svaret är nej får det kanske bli en automat i alla fall.
   
 5. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Nja jag vet inte riktigt var bilderna var som jag reagerade på. Det var inte heller högupplösta bilder o kan ha varit skit på glaset lika gärna. Men jag tyckte finish på index på ett par bilder såg ut sån att det fanns någon liten rå yta på någon kant eller liten prick på index osv. Men egentligen tror jag inte det skall vara något problem. Så antagligen beställer jag o så får jag väl agera försökskanin! :) Har ett rätt högt förtroende för CW så det blir nog bra!
   
 6. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Och en variant med ETAs Cosc Quartz (Precidrive) hade jag valt före automat också. Quartz är sjukt underskattat...
   
  Les_Grossman och Anatta gillar detta.
 7. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Nu är 40mm mk3 beställd. Återkommer med utvärdering... :)
   
  Hjelm, Andy7750, Anatta och 6 andra gillar detta.
 8. Birchgrove

  Birchgrove Silver

  Inlägg:
  2.862
  Från:
  Norrköping
  Kul, jag ser mycket fram mot bilder och intryck när den landat.
  Använde du vouchern med €120 off? Och isåfall får man fråga vad det landade på?
   
 9. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Det har i och för sig avhandlats tidigare men det är betydligt billigare att handla i GBP. Denna modell landar på drygt 8500kr (GBP) istället för 9400kr (EUR), detta med €120/£100 avdraget.

  Värt att tänka på om man är sugen. :)
   
  Birchgrove gillar detta.
 10. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Japp. Det blev 9400 i sek. Förmodligen ganska bra pris sett till vad man får men inte helt billigt längre med vår banan valuta....
   
  Birchgrove gillar detta.
 11. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Hmm nu när du säger det så minns jag den diskussionen. Synd att jag inte gjorde det när jag beställde :rolleyes:
   
 12. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Se ovan ;)
   
 13. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Det går ju alltid att avbeställa och lägga en ny beställning. Känns trist att behöva betala en tusing extra bara för att man valt att betala i "fel" valuta.
   
  Crentus gillar detta.
 14. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Ja fast kan det verkligen vara så? Det verkar ju helt knas ju.
   
 15. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Det är egentligen inte särskilt konstigt eftersom de inte kan justera priserna så fort kurserna svänger och just nu är det fördelaktigt att betala i GBP då euron gått upp en hel del på sistone.

  Edit: Tittar man historiskt så är skillnaderna tydligen inte så stora om man jämför EUR/GBP men frågan är varför de sätter ett lägre pris för den inhemska marknaden. De kanske vill gynna lokala kunder eller så kanske de har ett större förtroende för den egna valutan?

  Det är säkert tänkt att man ska betala i EUR eftersom man omdirigeras till Christopherward.eu men väljer man GBP som valuta hamnar man på co.uk och kan genomföra köpet i GBP.
   
  Senast ändrad: 26 maj 2019
  Crentus och Birchgrove gillar detta.
 16. Birchgrove

  Birchgrove Silver

  Inlägg:
  2.862
  Från:
  Norrköping
  Detta är galet, att man ändå tjäna en tusenlapp på att göra så. Nu ökade suget markant.
   
 17. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Japp jag får se om dom kan avbeställa ordern så lägger jag en ny. Har skrivit till dom. Självklart kan dom inte ändra priserna hela tiden utifrån valuta förändringarna men det verkar ändå sjukt. Räknat på högsta skillnaden sista året så blir 795 pund 930 euro. Just nu ligger kursen ungefär median senaste året o då skiljer det ju typ 90 euro nästan.. Luktar inte riktigt gott tycker jag...visst, dom får väl sätta vilka priser dom vill men kunderna blir ju faktiskt lite upplurade. Dom har väl heller inte förväntat sig att pundet skall stärkas mot euron antar jag så egentligen borde skillnaden bara mycket mindre o då hade jag heller inte brytt mig. Men nu blev jag ju lite grinig måste jag erkänna :)
  Edit: priser 795 gbp 995 euro.
   
  Crentus och HSK gillar detta.
 18. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Jo, jag såg det när jag gick in och kikade på historisk valutakurs och lade till en kommentar kring det. Går man två år bakåt i tiden var skillnaden typ 700 spänn (baserat på dagens priser) så visst handlar det till viss del om kursernas utveckling men de verkar onekligen hålla lägre priser inom UK.
   
 19. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Ja hursom.... Tack för heads up på den! Dom borde kunna avboka den direkt eftersom jag beställde ikväll så då skall det nog gå att spara iaf 800 spänn...
   
  Crentus gillar detta.
 20. Robex

  Robex Titan

  Inlägg:
  212
  Det var ett tag sedan jag hade min treuddare på mig. Ett kärt återseende och den funkar även på kontoret. :)
  20190529_101339.
   
  Hjelm, Anatta, Crentus och 6 andra gillar detta.
 21. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Någon som haft kontakt med CW kundservice sista tiden? Jag skrev till dom i söndags och omfrågade igår o har inte hört halvsju ännu? Hybernate mode?
   
 22. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Ja, jag beställde en C65 GMT i samband med släppet av Trident MK3 i början av månaden. När det hade gått en vecka utan att jag hört från dem frågade jag lite försynt om det var så att de bara hade mycket att göra i och med lanseringen eller om klockan var slutsåld igen vilket den var strax innan jag gjorde en beställning.

  Dagen efter skickades klockan med DHL Express men jag vet inte om det var en automatiserad åtgärd när de ser att leveranser drar ut på tiden eller om någon hade reagerat på mitt mail och någon dag senare fick jag svar på mailet där de skrev att de var under väldigt hög belastning.

  Jag hörde av mig till dem gällande ett returärende då C65an var defekt och har inte hört från dem än trots att någon vecka passerat, däremot fick jag igår kväll svar på en annan fråga som jag hade mailat in i söndags så det verkar vara lite sådär med responsen för tillfället men att man besvarar mail klockan 21-22 tyder väl i alla fall på att man jobbar hårt på att beta av högen.
   
  Bezelman gillar detta.
 23. Crentus

  Crentus Tantal

  Inlägg:
  595
  Skickade ett mail i söndags fick svar nu vid lunch. Bra svar men inte lika snabbt som förut, hoppas det är växtvärk.
   
  Bezelman gillar detta.
 24. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Mm jag upplevde något liknande en gång tidigare med då kopierade jag in Ellis i tråden o fick sedan utmärkt service. Trist sätt att hantera det på men lutar åt en repris. Det är ju inte OK med tre dagars väntetid utan att ens ha skickat ett accept på att man tagit emot ärendet...
   
 25. HSK

  HSK Guld

  Inlägg:
  3.070
  Jag har i alla fall alltid fått ett automatiserat standardsvar om att mitt meddelande är mottaget. Vem är Ellis?

  Är det brådskande finns det alltid möjlighet att ringa dem, bör inte kosta mer än någon krona i minuten och ger direkta svar så fort man kommer fram.
   
 26. Bezelman

  Bezelman Silver

  Inlägg:
  2.092
  Peter Ellis, en av grundarna. Dom säger själva på sin site att man inte skall tveka att lyfta in dom i diskussionen om man inte är nöjd. Det är ju iofs snyggt av dom och dom hanterade det galant den gången. Och ringa kan ju faktiskt vara en idé.... Har nästan glömt hur man gör :):):)
   
 27. Andy7750

  Andy7750 Guld

  Inlägg:
  3.637
  I soffan med denna och googlar på nya Tridenten.
  F4F7A93F-DC82-43D1-B7AB-8DD0938F9FD7.
   
  thewordfox, Hjelm, Anatta och 5 andra gillar detta.
 28. Anatta

  Anatta Brons

  Inlägg:
  982
  Från:
  Sthlm
  Vad tror du då? Skulle det inte sitta bra med en 40mm. Caset ser bra ut också! :)
  Jag är själv inne varje dag och funderar.
   
  Andy7750 gillar detta.
 29. Andy7750

  Andy7750 Guld

  Inlägg:
  3.637
  Jo en i 40mm lutar det åt, dock vill jag ha den i blått, lär väl komma så småningom.
   
  Anatta gillar detta.
 30. NiklasF

  NiklasF KS Explorers Club

  Inlägg:
  737
  Från:
  Stockholm
  Jag skulle också önska att 40 mm kom i blått. Jag läste någon stans (längre bak i den här tråden har jag för mig) att det inte kommer några fler färger i 40 mm det här året.
   
  Andy7750 gillar detta.
Mollstedt