Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Nivada - Brukbar automatisk vintagedykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 24 augusti 2014.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.004
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig klockförvaring (klockrulle alt. winder, för flera ur.), och/eller stållänkar (allt av intresse) 18-20 mm., och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), och/eller 18-20 mm ljusare/medel brunt vintageaktigt läder i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Tillfälle att plocka upp en fin ovanlig automatisk Nivada vintagedykare, som faktiskt går att använda utan att vara orolig för vatten! 20 atm och ETA-verk. Perfekt storlek på ca 40 mm exkl. den skruvade kronan, har badat med den utan problem. Allt fungerar som det ska och den håller tiden inom ca +-25 s./dygn. Ingen servicehistorik och inga tillbehör! Kommer på den helt ok passande vikta no-name länken med extra länkbitar, viklås med säkerhetsclasp, eller på ett svart skönt Tropicliknande gummi. Bra bruksskick med en hel del mysig patina här och där. Går bl.a. säkert att polera upp det tjocka kupade plexit med den tuffa integrerade datumbubblan, som syns som skuggor på vissa bilder.

  Önskar 2500 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockan finns i Stockholm. Priset kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  vonbahr och Kettil gillar detta.
Payson