Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad NOS Tropic 20 mm

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 7 oktober 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.003
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig en vintagedykare eller vintagedressare, och/eller ett "flatvent-gummi" i 20 mm, och/eller ett schysst nyckelband, och/eller ett brunt 20 mm vintageläder, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även ett riktigt schysst GMT-insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Säljer ett NOS äkta Swiss made Tropic-gummi med 20 mm raka ändar (Sitter allt som oftast bättre och snyggare än de med curved ends IMHO). Kanske det grymmaste, snyggaste och skönaste gummit all time? Kommer med det kraftigare spännet, samt tar "Rolex-feta" bandstift, och perfekt för din vintagedykare, sub, GMT, vintagekronograf osv.

  Önskar 1499 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 12 oktober 2016
  PJW, eriksson850, SkitOxe och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström