Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Omega dynamic ref. 1430

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Diogenes, 9 augusti 2015.

 1. Diogenes
  Trådstartare

  Diogenes Rudi

  Inlägg:
  405
  Jag har försökt, jag har varit fördomsfri och jag har gett det en chans men....nu måste jag erkänna; jag kan inte bära upp denna pjäs på ett rättvist sätt - därför söker den nu nytt hem.

  Detta är en Omega från 1984 med ref 1430. Under det glada 80-talet vågade Omega ta ut svängarna rejält och låta sina designers "go bananas" för att skapa något både sportigt, futuristiskt men samtidigt exceptionellt eller som det står i "Omega- a journey through time": "Modern, sporty, young, non-conformist, eye-catching, fun and colourfull." Vidare kan man läsa: [...] this model had technologically advanced surface treatments and was offered in four satin-finished colours: steel, dark grey, black, or gold. Water-resistant to 30 meters, its sloped case holds a slightly off-centred dial featuring highly distinctive off-centred zones." (s. 306).

  Det finns och tycks ha funnit väldigt få ute till försäljning men när de väl dykt upp har prisbilden varit mycket varierande. Många har spekulerat i om det kan vara en framtida samlarklocka då de inte gjordes särskilt många. Vad vet jag, det enda jag vet är att den nu är till försäljning.

  Intresserad? Läs lite kommentarer i "vintage-delen" under rubriken: "Omega - galenskap eller genialitet"?

  P1090892.JPG
  P1090894.JPG
  P1090895.JPG
  P1090896.JPG
  P1090897.JPG
  Diameter: 33 mm. 2 länkbitar för att förstora länken medföljer.
  Pris: 5000:-

  Kan skickas, kan mötas upp i nordvästra Skåne.
   

  Bifogade filer:

  closetplayer, Grafton och Holmqvist gillar detta.
Sjöö Sandström