Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Flightmaster kaliber 911, ref 145.026

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av denjohan, 1 november 2015.

 1. denjohan
  Trådstartare

  denjohan AT-ST driver

  Flightmaster kaliber 911, ref 145.026, mittenmodellen mellan de två vanligaste referenserna. I originalskick, helt opolerad. Sunburstslipningen på boetten är kvar, om än av åren något nedsliten. En repa på glaset ca klockan 1. En ding i boetten vid ca klockan 4. Färgavfall på kronor och knappar. Fin och tydlig gravyr på boettlocket.

  Mekaniskt i mycket bra skick. Mjuk och fin i uppdraget, går och håller tiden utan några som helst problem. Enligt förra ägaren servad 2012, så inget akut servicebehov. Timegraphern säger en amplitud på 270 och en avvikelse på -7s/dygn, så det är hyggliga värden. Kronografen startar, stannar och nollar som den ska. Inre vridring fungerar precis som den ska.

  Sitter på en original 1162/172-länk i bra skick, men givetvis med lite stretch. Kommer i en Omega serviceask samt med ett lädernato i mörkbrunt.

  Pris 23000:-, skickat och klart eller F2F i Stockholm. Kan tänka mig att byta uppåt till en Rolex Explorer 2, inga andra byten av intresse denna gång. Ingen retur vid F2F. Retur inom 24h vid skickat utan några frågor, dock på köparens bekostnad.

  fm1.jpg fm2.jpg fm3.jpg fm4.jpg fm5.jpg fm6.jpg fm7.jpg fm11.jpeg fm12.jpeg
   
  Senast ändrad: 4 november 2015
  tokyo tapes, Vintage92, DrDre och 3 andra gillar detta.
Sjöö Sandström