Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Flightmaster nu också säljes

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Valdemar25, 16 februari 2016.

 1. Valdemar25
  Trådstartare

  Valdemar25 Stormtrooper

  Inlägg:
  452
  Från:
  Skåne
  Flightmaster kaliber 911, ref 145.026, mittenmodellen mellan de två vanligaste referenserna. I originalskick, helt opolerad. Sunburstslipningen på boetten är kvar, om än av åren något nedsliten. En repa på glaset ca klockan 1. En ding i boetten vid ca klockan 4. Färgavfall på kronor och knappar. Fin och tydlig gravyr på boettlocket.
  Mekaniskt i mycket bra skick. Mjuk och fin i uppdraget, går och håller tiden utan några som helst problem. Enligt tidigare ägaren servad 2012, så inget akut servicebehov. Timegraphern säger en amplitud på 270 och en avvikelse på -7s/dygn, så det är hyggliga värden. Kronografen startar, stannar och nollar som den ska. Inre vridring fungerar precis som den ska.
  Sitter på en original 1162/172-länk i bra skick, men givetvis med lite stretch.
  Önskar byta mot framförallt Omega Speedmaster eller Heuer kronograf men även andra Omega modeller av intresse också Rolex eller Tudor av intresse! Bytesvärde 24000 kr, pengar upp eller ned funkar kom med förslag via PM, retur 24 h efter mottagandet och på köparens bekostnad! Säljes för 19990 kr inkl värdefrakt inom Sverige!
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 23 februari 2016
  Femitolv, Ako, Stroboman och 12 andra gillar detta.
Payson