Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Geneve 18k

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av JohanHLM, 17 maj 2015.

 1. JohanHLM
  Trådstartare

  JohanHLM X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.012
  Läger ut denna Omega 131.021 i 18k med orginalbox till försäljning då den kändes lite mer dressad när den väl satt på armen än vad jag hoppats på.

  Jag köpte klockan på en pantauktion i förra veckan för 4469 kr (kvitto medföljer) och säljer/byter den nu för 4 500 kr men bjuder då på frakten och har dessutom bytt ut den hemskt sladdriga flexlänken till ett svart 18mm band av tveksam kvalitet.

  Nedan är lite bilder där jag försökt framhäva alla "defekter" ur värsta möjliga vinklar.
  Det som enligt mig är värt att nämna är såklart graveringen som finns på baksidan. Det finns även lite skit/prickar som ligger ovanpå tavlan (bild 3). Vad det är vågar jag inte svara på men det är svårt att se vid dagligt användande och syns endast i rätt vinklar/ljus och inget som jag reflekterat över förrän jag fotade klockan igår. Det bör även nämnas att det finns det en liten, liten ding på glasringen vilken syns på bild 7. Som synes på bild 5 sitter inte glasringen korrekt centrerad men bör vara en enkel åtgärd för den som känner sig säker på att inte repa klockan i samband med ingreppet.

  Varken gångavvikelse eller gångreserv är detaljerat uppmätt och den är troligtvis inte servad på många år. Kronan är trög i uppdraget och även om den inte avviker anmärkningsvärt får du nog räkna med 1-2 min avvikelse.

  Pris/bytesvärde är som tidigare nämnts 4 500 kr inkl. frakt. ×BORTBYTT×
  Allt upp till 42mm är intressant i bytesväg :)

  Retur inom 24h från mottagandet om något i annonsen är felaktigt beskrivet.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Totte, Chagall och Stomatologen gillar detta.
Sjöö Sandström