Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega gummi med viklås + Ecozilla SÅLDA

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Patrik72, 1 februari 2016.

 1. Patrik72
  Trådstartare

  Patrik72 Stormtrooper

  Inlägg:
  287
  Från:
  Vetlanda
  Jag har nytt på väg in så en del måste ut, en väldigt tidig vårrensning mao. :)
  *SÅLD*
  Börjar med Omega gummit med viklåset. Köpt tidigare här på forumet. Själv bara använt den förra sommaren till min Speedy Pro. Personligen tycker jag att den sitter skönt runt handleden och är som goast under sommaren. Man får bara komma ihåg att det inte är en dykare på handleden om man kör den på en Speedy. :cool:

  Gummit är som nytt, medan viklåset har lite små hairlines. 20mm till PO-serien, men funkar på en Speedy Pro som fotona visar.

  Priset: 3000kr (fraktkostnaden ingår). Kan tänka mig att byta den rakt av mot ett Omega Nato. Det helsvarta med polerade detaljer. (Inte velcrot).

  Föredrar betalning via Swish/banköverföring. Allt kan hittas/tittas på F2F i Vetlanda. Men jag har inga problem med att skicka grejerna med posten inom Sverige.

  _DSC5145 (2).jpg _DSC5147 (2).jpg _DSC5150 (2).jpg _DSC5151 (2).jpg _DSC5036.JPG _DSC5037.JPG _DSC5038.JPG
  _DSC5255 (2).jpg
  _DSC5258 (2).jpg
  _DSC5268 (2).jpg

  *SÅLD*
  Next up är en Citizen Ecozilla. Denna behöver ingen närmre presentation. Stor, tjock och tung. (Är du inte simkunnig, då är titan versionen bättre lämpad för dig). Maffig Japansk dykare som är ISO certifierad för tunga dyk.

  Klockan tickar på som den skall. Laddas med hjälp av solljuset (Ecodrive). Ej trycktestad, så om du skall dyka seriöst då rekommenderar jag att du kollar upp den hos en urmakare för säkerhets skull först. Men jag tvivlar på att det skall vara några problem då klockan är skottsäker.

  Suppa-adaptrar och orginal gummit medföljer. Liksom ett gäng andra band. 1st No name gummi (Väldigt mjukt och skönt dock). Ett svart läder zulu. Ett mörkbrunt MJleather. Inner och ytter box med manual och garantibevis.

  Den har lite märken, hairlines här och där. (Mest på undersidan av klockan. Se foton). Inga jack eller djupa repor i boetten. Inga repor i glaset. Lumen funkar fint och vridringen sitter och snurrar som den skall. Tidshållningen är som man kan förvänta sig av ett quartz verk.

  Pris: Typ 2500kr, eller bytes mot något kul i samma prisklass, ( annan dykare, cool Gshock mm), dessutom är skambud också välkommet. Var ej blyga! :) (Jag står för REK-frakt).

  Föredrar betalning via Swish/banköverföring. Allt kan hittas/tittas på F2F i Vetlanda. Men jag har inga problem med att skicka grejerna med posten inom Sverige.  Tack till KS för annonsplats och önskar er alla en trevlig dag! :)
  Mvh/Putte.
   
  Senast ändrad: 11 februari 2016
  Rozzy, Paul60, Jockinho och 3 andra gillar detta.
Sjöö Sandström