Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Ploprof 600 ref. 166.077

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jaggis, 12 september 2016.

 1. Jaggis
  Trådstartare

  Jaggis Who dares wins!

  Inlägg:
  3.974
  Från:
  Stockholm
  Velar fram och tillbaka men jag måste nog ändå köpa Doxa's nya 300T så denna får tyvärr lämna. Klockan är en dröm och det är lite magi över att få bära den. Köpt i slutet av augusti av Jakob Dala (admin här på KS). Jakobs annons.

  Helt renoverad efter en vattenskada. Service utförd av Werner på ABC urmakeri under sommaren 2016. Nytt renoverat cal. 1002-verk som har gått +52sek på 14 dagar, dvs mindre än +4sek/dygn (!). Servicetavla och visare. Caset, vridringen samt knapp är orörda. Nytt glas och packningar. Trycktestad och tät. Levereras på Omegas egna originalgummi (snordyrt jämfört med ett standard Isofrane). Inga andra tillbehör. PMa för frågor!

  Pris: 34K inkl. värdefrakt. Finns i Stockholm. Har massor med referenser från tidigare affärer. Ingen retur således det inte gjorts upp om innan avslutad affär. Kan tänka mig delbyten för ca 10-14K. Behöver få loss ca 20K i cash. Sinn, Seiko, Squale, Breitling, MKII, Sjöö Sandström etc. är av intresse. Try me!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Janne2000, Grafton, JCE och 19 andra gillar detta.
Sjöö Sandström