Laddar...
Erikson Urhandel

Omega SMP, kort utan datum

Diskussion i 'Diskussion' startad av Randel, 27 juni 2014.

 1. Randel
  Trådstartare

  Randel Y-Wing pilot

  Jag försökte söka lite här inne med hittade inte riktigt vad jag letar efter. Om någon vet en tråd som redan behandlar detta ämne så länka gärna.

  Jag har en Omega SMP (2531.80.00) från ca 2000, d.v.s. den klassiska Bond-klockan. Alla har haft en, har en, eller kommer att skaffa en ;) Jag köpte den begagnad 2001 och den var då i princip nyskick. Jag tänkte inte på det vid tillfället då jag köpte den, men noterade senare att det "garanti-kort" som följde med inte har vare sig datum eller namn/stämpel från AD i fälten avsedda för detta. Serienumret på kortet stämmer med klockan och kortet ser ut som det bör med hologram etc. Ytterbox och innerbox samt läderetui med just garantikort, COSC-intyg och övriga instruktionsböcker följde med, såsom ett par extra länkbitar. Att klockan är original råder det ingen tvekan om (har haft den inne för byte av länk-stift och fjäder i länk-spännet hos Omega AD), men jag undrar lite kring hur det kan komma sig att kortet saknar stämpel från AD. Någon som har någon teori?
   
 2. Omega70

  Omega70 Rebel soldier

  Inlägg:
  57
  Troligtvis är klockan köpt ny från sk. "gråhandlare". Inte helt ovanligt att stämplar saknas på garantikort i dessa fall.
   
Mårtenssons ur Brookfield