Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Speedmaster (3570.50) mot SMP Chrono/Pelagos

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av aljung, 19 februari 2015.

 1. aljung
  Trådstartare

  aljung AT-ST driver

  Inlägg:
  1.323
  Från:
  Uppsala
  Hallå!

  Fick hem en Speedmaster (min tredje) i förra veckan och hur mycket jag än försöker älska den så går det bara inte. Tänkte därför kolla om det är någon som är intresserad av ett byte.

  Lite info om Speedmastern:
  Modell 3570.50, alltså hesalitglas fram och stålbaksida. 1861-verk som enligt tidigare ägare servats 2011 (inga kvitton på detta). Cert är daterat 2006 och den är såld i Sverige. Har inte märkt någon tidsavvikelse (kan göra noggrannare mätning) när jag använt den och den drar upp mjuk och fint. Kronografen nollställer som den ska. Boetten är i fint skick med några få hairlines. Det finns en mycket liten nagg på tachymetre-skalan alldeles ovanför é:t. Kommer med en Speedmasterbox i trä, cert och pictogram, extra länkbitar (tror alla som fanns vi nyköp finns) samt ett brunt Hirsch Medici i bra skick.

  Vad jag vill byta mot:
  Jag är intresserad av att byta mot följande: Omega Seamaster Professional kronograf med följande referensnummer (2594.52, 2293.52, 2293.50 eller 2594.45) modellerna finns att kolla på här: http://www.smpwatches.com/database/seamaster-300m-chronograph/. Kan även tänka mig byte mot en Tudor Pelagos i bra skick. Inga andra byten är intressanta.

  Jag är inte intresserad av en ren försäljning i dagsläget. Bytesvärdet sätter jag till 20 000:- Returpolicy överenskoms innan en eventuell bytesaffär.

  Bilder
  FullSizeRender.1jpg.jpeg FullSizeRender3.jpeg IMG_6066.JPG IMG_6091.jpeg

  Fler bilder skickas gärna. PM:a om ni är intresserade av byte. Referenser finns.

  //Andreas
   
  MBx, brinktime, DrSbaitso och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström