Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Omega Speedmaster Professional. Cal 321. Pre Moon.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Lemholt80, 24 juli 2016.

 1. Lemholt80
  Trådstartare

  Lemholt80 Rebel soldier

  Inlägg:
  140
  Från:
  Viken Helsingborg
  Klockan är nu såld. Blev såld för 55.000 kr. Tack till er som visat intresse. 1000 kr kommer att skänkas till BCF då jag tycker det är ett mkt fint ändamål. Och ett otroligt fint initiativ.

  Omega Speedmaster Professional. Cal 321. 145012-67. Serie 240*****. Säljes. Tillverkningsår 1967. Bezel och krona samt annat är orginal. Försökt göra så ärliga bilder som möjligt för att visa skick. Eventuellt fattas en tand på ena hjulet högst upp. Säljer klockan som att den fattas. Har nu öppnat och tanden fattas. Med hjälp av auktoriserad urmakare har vi försökt att beställa en ny som i så fall följer med i köpet. Inget lovat. Men ett försök görs.
  Jag sätter rimligt pris 55000 kr. F2F sker i Helsingborg. Eller så skickar jag som REK. Jag kan föra dialog här inne dagligen. Skicka bara ett PM. Kommer kolla vilket pris jag känner mig bekväm med på Lördagen den 30/7-2016 klockan 22:00. Ni kan även gå in på min Youtube och kolla klipp på klockan där. Kommer lägga upp en video senare ikväll med. Videon kommer hete "For sale on Klocksnack.se". Detta är ända sidan jag kommer sälja klockan på. Skicka PM om intresse finns. ALLA bilder här är på klockan som säljs. 24 timmars ångers rätt efter mottaget paket! Här är länk till videon på klockan.

  Titta och njut.
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 31 juli 2016
  Kim, SjööSandström, azcii och 19 andra gillar detta.
Payson