Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Orient Mako Pepsi - 900 kr!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av McNulty, 22 augusti 2016.

 1. McNulty
  Trådstartare

  McNulty Y-Wing pilot

  Inlägg:
  597
  Från:
  Baltimore, ML
  Eftersom mitt liv har fått en ny blå/röd-klocka (läs Padi) får den här inte den tid på handleden som den förtjänar, och mår nog bättre av att vandra vidare.

  Till försäljning alltså, en Orient Mako "Pepsi". Fullset med allt som följde med vid nyköpet i början av 2016. Enligt mig en av de mest prisvärda klockorna därute. Otroligt mycket klocka för pengarna och en riktig slitvarg. Inuti tickar Orients in-house-verk, och utan att ha mätt upp eller märkt någon nämnvärd gångavvikelse så håller den tiden förvånansvärt bra. Skicket på klockan är bra, men som sig bör med en klocka som använts har den dragit på sig lite spår av användning. Glaset är felfritt, och bezel likaså. Det som är värt att nämna om skicket är att det finns spår av "desk diving" på länken, en "ding" på det nedre bandhornet på vänster sida, samt lite små repor som uppkommit i samband med bandbyte. Det här är något som syns om man vill syna den noga, och absolut inget som stör. Hoppas bilderna ger en så bra uppfattning som möjligt gällande skick.

  Pris: 900 kr. Affären kan göras upp F2F i Stockholm city, men kan självklart skicka den också och då tillkommer porto. Betalning helst via Swish eller bankkonto.
  Retur: Nej.

  Har ni några frågor/funderingar så hör gärna av er. Nog snackat, BILDEEER!!!
  FullSizeRender.jpg FullSizeRender 8.jpg FullSizeRender 10.jpg FullSizeRender 4.jpg FullSizeRender 5.jpg FullSizeRender 6.jpg FullSizeRender 7.jpg
   
  andrewski, Stroboman, Anatta och 1 annan gillar detta.
Payson