Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Oris Divers Date *såld på blocket för 6500*

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Västbo, 19 september 2014.

 1. Västbo
  Trådstartare

  Västbo Ewok

  Inlägg:
  34
  Ett styck Oris Divers Date till salu. Använt men helt OK skick, någon repa i vridringen och hairlines på länk och spänne men inga djupare jack. Jag känner inte till någon servicehistorik, men klockan är från 2011 och den går fint så något akut behov tycker jag inte föreligger. Box och cert medföljer även ett inköpskvitto från något asiatiskt land.

  Pris 6000:- eller delbetalning mot Rolex i stål, Winchester 1894 i 357/44 mag, kikarsikte av tyskt märke, jaktarrende inom 10 mil från Stockholm som sträcker sig över säsongen 2015-16, kompletta hjul till en Klx450r. Andra bytesförslag är också välkomna, prova.

  Jag föredrar f2f i Stockholm, annars kan den skickas mot tillägg. Returätt (inom 24h) på köparens bekostnad om beskrivning ej stämmer, gäller ej vid f2f. Jag har bara handlat grejer här på forumet så några säljreferenser har jag ej.

  Fler bilder kan såklart tas.

  image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
   
  abckstrm, Sommarkatten och Maximilian gillar detta.
Sjöö Sandström