Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Oris Heritage Divers Sixty-Five med länk och gummi. Prisbump 12/7!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Joakim Andersson, 3 juli 2016.

 1. Joakim Andersson
  Trådstartare

  Joakim Andersson Siv

  Inlägg:
  168
  Skickade sambon och köpa denna på lite vinst och förlust då jag inte hade testat den innan, så är livet i Umeå utan vettiga butiker. Den var lite för liten för min smak och jag väljer därför att leta vidare. Klockan är utplockad på gummi men kommer även med en länk som är utplockad separat. I övrigt är det fullset med låda, gummi, länk, kvitton, cert och instruktionsbok.

  Klockan är i bra skick och har egentligen endast märken på baksidan efter bandbyten, i övrigt bara något mindre märke och ytliga repor från desk diving. Ställde klockan i fredags (1/7) och kollade nu på söndag kväll (3/7) och då verkar den ha gått +5 sek över två dygn, högst ovetenskaplig mätning men verkar inte finnas någonting att anmärka på.

  Klockan finns att hämta/titta på i Umeå eller så kan jag skicka den via Posten värde, frakten ingår i priset (det får man ta om man bor i Umeå :)) Ska till Stockholm/Katrineholm helgen den 22-24 juli och skulle då kunna göra upp affär F2F där. Betalning endast via Swish eller banköverföring till konto hos Länsförsäkringar. Om ni har några funderingar eller vill ha fler bilder är det bara att skriva ett PM eller maila mig på joakim651@gmail.com!

  Pris: 11 500 kr - Sista prissänkningen!

  Min referenstråd: https://klocksnack.se/threads/joakim-andersson.30015/

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 12 juli 2016
  Kakob, Jens, ollkli och 5 andra gillar detta.
Payson Squale