Nu undrar ni kanske hur det kan vara OT att köpa en ny Panna? Jo det jag behöver är ngt nytt att steka i (inte med...) och egentligen är det en gryta och ingen panna jag ska ha. Men jag kunde inte låta bli att ordvitsa lite..
Vet ju att det finns en del kunnigt folk på området grytor här, dels på att laga (joberman) andra som är i branschen (Aurum?).
Själv har jag alltid haft gjutjärn, antingen helt och hållet men någon har varit emaljerad på utsidan. Nu tycker frugan att vi ska ha en sån där "le Crösus" eller vad de heter, heter den inte det så borde den heta det för den är dyr så man måste ha bankkonto lika fett som Krösus Sork för att ha råd med en... De är väl emaljerade på både in och utsidan?!
Så hit me! Vad ska jag laga min mat i de kommande 10 åren?
Skål och gokväll!
Vet ju att det finns en del kunnigt folk på området grytor här, dels på att laga (joberman) andra som är i branschen (Aurum?).
Själv har jag alltid haft gjutjärn, antingen helt och hållet men någon har varit emaljerad på utsidan. Nu tycker frugan att vi ska ha en sån där "le Crösus" eller vad de heter, heter den inte det så borde den heta det för den är dyr så man måste ha bankkonto lika fett som Krösus Sork för att ha råd med en... De är väl emaljerade på både in och utsidan?!
Så hit me! Vad ska jag laga min mat i de kommande 10 åren?
Skål och gokväll!