Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Skänkes OT: Bord med fyra stolar

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av TKVF, 10 juli 2013.

 1. TKVF
  Trådstartare

  TKVF AT-ST driver

  Inlägg:
  1.373
  Från:
  Göteborg
  Hejsan!
  P.g.a. min frus omgörning av lägenheten skall vi göra oss av med ett stycket bord med fyra stolar. Har fotat detta nu på morgonen (men får inte upp bilderna, maila er adress så skickar jag över bilderna) mest för att försöka få med de små skador som finns på skivan (som är inbyggd) för att göra bordet större. Vill man inte använda skivan så är det ett bra begagnat bord, använder man skivan så täcks dessa små märken över med hjälp av en duk.

  Med stolarna medföljer även utbytbart överdrag så man kan få dom vita också, dessa är tvättbara. Radie i runt utförande 115 cm. Extra iläggskiva förlänger bordet med 50 cm. Höjd 74.

  Sprid nu ordet. Nytt går det på ett gäng tusenlappar, någon måste ju känna någon student eller liknande, om ni inte vill ha det själva.

  Kom å hämta i Torslanda. Priset stiger med 10 kr / dag. Så idag (10 juli) & imorgon är det gratis, därefter kostar det 10 kr o.s.v. ;)
   
  fredtiger gillar detta.
Sjöö Sandström