Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
En Cuvée Sir Winston Churchill är grymt god och går för 1155kr Jag rekommenderar den, men annars kanske du kan spara en månad till och köpa en Dom Perignon för 1600kr. Sir Winston är den näst bästa jag druckit, Dom Perignon är snäppet vassare
Dom Pérignon 2004 kostar 1299kr på systemet. Krug ska tydligen vara bra grejer också.
Den whiskyn och Dompan får du recenseraDå blir det mest troligt en pava dompa! Jag menar, det borde ju vara hur coolt som helst att få en Dom perignon med arton år på nacken.
Jag har kvar min. Den ska vi øppna på brøllopet! Tillsammans med en whiskey som ær lite drygt 50 år gammal. (legat lagrade i morførældrarnas svala och mørka kællare i snart 27 år) jag blir galen om de inte smakar som førvæntat.
Den whiskyn och Dompan får du recensera
Den som väntar på något gottJag lovar att återkomma inom två år med recension
Kul tanke!
Fast frågan är inte om du ska vänta tills dottern blivit minst 25 för hon ska kunna uppskatta den?
Tror en 18 åring kan ha svårt att relatera/uppskatta till en fin skumpa lagrad så pass länge.
Köp fler än en flaska också imho och behåll själv isf!
Den här tråden behöver lite bilder
Tillsammans med en whiskey som ær lite drygt 50 år gammal. (legat lagrade i morførældrarnas svala och mørka kællare i snart 27 år) jag blir galen om de inte smakar som førvæntat.
Har du en gammal tunna finwirre? Att lagra en flaska gör inget för varken smak eller kvalitet. Sen kan det ju vara roligt att ha en gammal flaska. Men det är en annan sak.
Kul ide med skumpan!
Den får du liksom Sjobedan recensera!Har en Moet från -99 känns som att det borde vara dags att öppna den innan den blir sämre då!
Den får du liksom Sjobedan recensera!
Då blir det mest troligt en pava dompa! Jag menar, det borde ju vara hur coolt som helst att få en Dom perignon med arton år på nacken.
Jag har kvar min. Den ska vi øppna på brøllopet! Tillsammans med en whiskey som ær lite drygt 50 år gammal. (legat lagrade i morførældrarnas svala och mørka kællare i snart 27 år) jag blir galen om de inte smakar som førvæntat.
J
När man tappar upp whisky på flaska så avstannar lagringsprocessen.
Gäller samma för vin och skumpa?
Gäller samma för vin och skumpa?
Nej verkligen inte. Bra att tänka på är att moget vin (och Champagne) i många fall är något av en "acquired taste" som inte faller alla i smaken, kanske allra minst en nybliven 18-åring med begränsad erfarenhet av vindrickande.