Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

OT: Till salu: Superlätt Peak Performance-jacka.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av easy rider, 19 november 2012.

 1. easy rider
  Trådstartare

  easy rider Dead Man Walking

  Inlägg:
  5.895
  Goddagens!

  Jag har en stilren primaloftjacka från Peak Performance som inte används. Jackan tillhör Peaks "Blacklight"-sortiment (spana in denna coola hemsida http://blacklight.peakperformance.com :geek: ) och är en superlätt jacka som fungerar utmärkt på skidturen, som skaljacka vid topptur eller bara som den är. Primaloftdun är otroligt lätt och har mycket bra värmeisolering, vilket gör att jackan är perfekt att ha i ryggsäcken då den tar väldigt lite plats, väger lite och värmer då du blivit kall. Den har även viss vattenavstötande funktion då yttermaterialet är Pertex.
  Snygg och stilren design. Storleken är M och sitter som gjutet på mig som är ca 1,85 lång/75 kg. Den är bara använd vid ett fåtal tillfällen, 3-4 ggr och enbart som ytterjacka här hemma i Stockholm. Således är den i nyskick.  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Börjar på 1000:- men öppen för vettiga bud. Gärna f2f i stockholmsområdet, men kan även skicka utan problem (då den tar sån liten plats :mrgreen: )
   

  Bifogade filer:

Payson